ΕΥΘΥΜΗΣ ΖΗΣΑΚΗΣ: Το εργένικο σπίτι του μας άφησε άφωνους (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τέτοιο εργένικο σπίτι σαν του Ευθύμη Ζησάκη δεν υπάρχει. 

Ο ηθοποιός έχει καταφέρει στο όμορφο διαμέρισμά του στο Παλαιό Φάληρο να δημιουργήσει όπως ακριβώς είχε φανταστεί τον προσωπικό του χώρο.

Με μίνιμαλ αισθητική όπου κυριαρχεί το ξύλο σε ανοιχτούς χρωματισμούς και με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί στους περισσότερους χώρους, ο ηθοποιός έχει διαμορφώσει έτσι τους χώρους ώστε να είναι και πολύ λειτουργικοί.

Τώρα ειδικά που δέχεται συχνότερα... επισκέψεις μιας και είναι ερωτευμένος με την επίσης ηθοποιό Χρύσα Παπαλελούδη περνάει περισσότερο χρόνο εκεί, απολαμβάνοντας ήρεμες στιγμές γεμάτες άνεση.

Ο Ευθύμης Ζησάκης, ο οποίος τους τελευταίους μήνες είχε αποφασίσει να αφοσιωθεί στην υγιεινή ζωή με σωστή διατροφή και γυμναστική έχει αλλάξει πλήρως τόσο σε ό,τι αφορά την εξωτερική του εμφάνιση όσο και τις αναζητήσεις του στη ζωή.

Περνάει πολύ χρόνο με όσους αγαπά, έχει αφοσιωθεί στη δουλειά του αλλά και στο κοινωνικό έργο που επιτελεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δίνεται ολοκληρωτικά στη νέα του σχέση που δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Λογικό, λοιπόν, είναι να επιζητά περισσότερο χρόνο στο όμορφο σπίτι του.

Δείτε φωτογραφίες του μέσα σε αυτό...