ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΣΑΝΓΚ: Ξεσπά για τον κορωναϊό – «Όχι δεν τρώμε όλοι οι Κινέζοι περίεργα ζώα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο  Ορέστης Τσανγκ μίλησε για τον κορωναϊό 

- Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του

Ο Ορέστης Τσανγκ, ο πρώην παίκτης του Survivor, που κατάγεται από την Κίνα και ζει στην Θεσσαλονίκη, μίλησε για τον κοροναϊό και την παγκόσμια ανησυχία που επικρατεί και ξέσπασε κατά όλους εκείνων που ακούγονται και γράφονται για την προέλευση του ιού.

«Η Κίνα, έχει λάβει τα αυστηρότερα μέτρα καταπολέμησης του Corona Virus . Η πρεσβεία της Κίνας στην Ελλάδα και το Υπουργείο Υγείας είναι σε συνεχή επικοινωνία και χαίρομαι ιδιαιτέρως που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί κανένα κρούσμα στην Ελλάδα.

Εύχομαι υγεία σε όλους και κατανόηση ότι στο 1,4 δις εκατομμύρια πληθυσμό της Κίνας πόσα είναι τα κρούσματα και πόσα τα μέτρα για την αντιμετώπιση του ιού. Και κάτι τελευταίο ΟΧΙ δεν τρώμε όλοι οι Κινέζοι περίεργα ζώα. Τώρα εάν 1 στους 10.000 κάντε μόνοι σας την αναλογία στο 1,4 δις εκατομμύρια πληθυσμό.

Ας ευχηθούμε υγεία, θα τα καταφέρουμε και στην Κίνα και στην Ελλάδα», έγραψε στη σελίδα του στο Instagram ο Ορέστης Τσανγκ.

View this post on Instagram

Η Κίνα, έχει λάβει τα αυστηρότερα μέτρα καταπολέμησης του Corona Virus ?. Η πρεσβεία της Κίνας στην Ελλάδα και το Υπουργείο Υγείας είναι σε συνεχή επικοινωνία και χαίρομαι ιδιαιτέρως που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί κανένα κρούσμα στην Ελλάδα. Εύχομαι υγεία σε όλους και κατανόηση ότι στο 1,4 δις εκατομμύρια πληθυσμό της Κίνας πόσα είναι τα κρούσματα και πόσα τα μέτρα για την αντιμετώπιση του ιού. Και κάτι τελευταίο ΟΧΙ δεν τρώμε όλοι οι Κινέζοι περίεργα ζώα. Τώρα εάν 1 στους 10.000 κάντε μόνοι σας την αναλογία στο 1,4 δις εκατομμύρια πληθυσμό. Ας ευχηθούμε υγεία, θα τα καταφέρουμε και στην Κίνα και στην Ελλάδα. Ευχαριστώ την συνέντευξη της @synthiasapika #wuhanjiayou #中国 #武汉 #加油 #health #greece #chinaingreece #interview #希腊 #雅典 #华人 #海外华人 #中国人

A post shared by Orestis-Faidon Tsangk (@orestistsangk) on