ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ: Η συγκινητική ανάρτηση της γυναίκας του (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο Κώστας Βουτσάς μετά συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού

- Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση της γυναίκας του 

Η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού, δημοσίευσε δύο συγκινητικά stories στο instagram, στα οποία απεικονίζονται ο Κώστας Βουτσάς και ο γιος τους Φοίβος.

Στο πρώτο στιγμιότυπο, ο μικρός Φοίβος παίζει στο γραφείο του πατέρα του ενώ στο δεύτερο ο δημοφιλής ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστός μαζί με τον γιο του.

Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για την ζωή του

Τα ξημερώματα ο Κώστας Βουτσάς μεταφέρθηκε στη μονάδα εμφραγμάτων και έπειτα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Το επόμενο 48ωρο είναι κρίσιμο σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς που παρακολουθούν την κατάσταση του 88χρονου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, όπως ανέφερε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open TV.

Ο δημοφιλής ηθοποιός νοσηλεύεται από χθες το μεσημέρι στο νοσοκομείο Αττικόν σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από συγκοπτικό επεισόδιο και με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα ο Κώστα Βουτσάς μεταφέρθηκε στη μονάδα εμφραγμάτων και έπειτα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα, που δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Έρρικας Μπρόγιερ.

Την Κυριακή (8/2), ο Κώστας Βουτσάς θα αντικατασταθεί στην παράσταση «Η Σταχτοπούτα», στην οποία και πρωταγωνιστεί στο θέατρο Broadway.