ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: «Φούντωσε» κι άλλο τις φήμες περί αποxώρησής της με αυτή την ατάκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η Ελένη Μενεγάκη «άναψε» φωτιές με τη δήλωσή της λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής της!

- Δείτε το απόσπασμα!

Έχοντας καλεσμένος τον Ιωάννη Παπαζήση, η παρουσιάστρια είπε την ατάκα όλο νόημα που φουντώνει τις φήμες περί αποχώρησής της από την τηλεόραση.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Alpha και γράφτηκε πώς του χρόνου δεν θα παρουσιάσει κάποια εκπομπή, αντιθέτως θα ταξιδέψει στην Αμερική, εκεί όπου από Οκτώβριο θα σπουδάζει ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος!

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε λοιπόν σήμερα! Η παρουσιάστρια ρώτησε τον Ιωάννη Παπαζήση ο οποίος πρωταγωνιστεί στο Κόκκινο Ποτάμι: «Οδεύουμε σιγά σιγά στο τέλος της σεζόν, επειδή εμείς μιλήσαμε αρκετά για το χρόνο… πώς σκέφτεσαι την επόμενη σεζόν; Έχεις στο μυαλό σου να ταξιδέψεις φουλ; Θέλω να μου πεις επειδή για αυτούς τους δέκα λόγους εγώ την επόμενη χρονιά θέλω να ταξιδέψω…»

Και εκείνος απάντησε: «Εγώ την επόμενη χρονιά θα δουλέψω φουλ, θα κάνω θέατρο, έχω κλείσει… Υπάρχουν και κάποιες σειρές που συζητώ αλλά δεν ξέρω αν θα κάνω του χρόνου τηλεόραση γιατί μετά το Κόκκινο Ποτάμι πρέπει να πάρω μία ανάσα… Θα δουλέψω πολύς το θέατρο… Νομίζω ότι μετά από 7 με 8 χρόνια ήρθε η ώρα να κάνω ένα από τα όνειρά μου πραγματικότητα, να ταξιδέψω κι άλλο, να γυρίσω τον κόσμο…»!

Η Ελένη Μενεγάκη έμεινε άφωνη και τον ρώτησε: «Τι ζώδιο είσαι;» και απάντησε : «Σκορπιός με σκορπιό»!

Και αναφώνησε: «Τι γίνεται ρε παιδιά εμείς οι Σκορπιοί…» και με τις εκφράσεις της τα είπε όλα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!