ΑΝΝΙΤΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ: Τα πέταξε όλα – Ποζάρει γυμνή στον καθρέπτη της!

– Σε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική selfie στον καθρέφτη της η Αννίτα Ναθαναήλ 

– Δείτε την ανάρτησή της στο instagram 

Μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία ανέβασε η Αννίτα Ναθαναήλ στο λογαριασμό της στο instagram.

Ποζάρει γυμνή στον καθρέφτη και «κολάζει» τον ανδρικό πληθυσμό

Δείτε τι αναφέρει στην ανάρτησή της:  

«Έχω 2020 λόγους ν´αγγίξω την καλύτερη και πιο βιώσιμη εκδοχή του εαυτού μου αυτή τη χρονιά! Εσείς;» έγραψε η Αννίτα Ναθαναήλ στην πρώτη της ανάρτηση για τη νέα χρονιά στο instagram, η οποιά κοινοποίησε με αυτοπεποίθηση μια γuμvή selfie της στον καθρέφτη. Η Αννίτα Ναθαναήλ που υποδέχτηκε το 2020 στην Καλιφόρνια, έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της -τον Απρίλιο του 2015, στο περιοδικό Hello: «Με την ηλικία μου τα έχω βρει, εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Είμαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο, τον Μάιο θα γίνω 47 ετών. Η κομβική στιγμή ήταν στα 42. Τότε αγχώθηκα με την εμφάνισή μου, αλλά το ξεπέρασα. Όσο περνάνε τα χρόνια επενδύω στο πνεύμα μου και λιγότερο στην εμφάνισή μου. δεν μου αρέσουν οι υπερβολές. Καλώς ή κακώς, ο χρόνος περνάει και όσο πιο όμορφα σημάδια μας αφήσει, τόσο το καλύτερο. Οι ρυτίδες και οι ραγάδες μας είναι τα βιώματά μας».

View this post on Instagram

I have 2020 reasons to be the better and more sustainable version of myself this year!✨ How about yourself? #lifegoals 💪🙏Έχω 2020 λόγους ν´αγγίξω την καλύτερη και πιο βιώσιμη εκδοχή του εαυτού μου αυτή τη χρονιά! Εσείς; #happy2020 #sustainabilityisthekey #viosimotita #loveyourself #51rocks #mirrorselfie

A post shared by Αnnita Nathanail (@annitanath) on