ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ: Η κόρη του, Όλγα είναι κούκλα και έχει μαγική φωνή!

– Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, Όλγα και η μαγευτική χροιά της 

– Δείτε βίντεο 

Ο γνωστός ηθοποιός, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η επίσης ηθοποιός, γυναίκα του, Μπέσυ Μάλφα, έχουν δίδυμες κόρες μία εκ τω οποίων είναι και η Όλγα Σκιαδαρέση.

Οι γονείς της είναι υπερήφανοι για την πορεία της κόρης τους. Βλέπουν τον καρπό του έρωτά τους να προχωρά στη ζωή του και μόνο χαρούμενοι μπορεί να είναι.

Η Όλγα ασχολείται με τη μουσική και την υποκριτική. Μάλιστα, θα βρίσκεται στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» για τρεις εμφανίσεις. Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα θα τραγούδησε στις 15 Ιανουαρίου. Επίσης, η Όλγα αναμένεται να τραγουδήσει ακόμη δύο φορές, στις 21 Ιανουαρίου, καθώς και στις 28 Ιανουαρίου στη μουσικοθεατρική παράσταση «από έρωτα». Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως η Όλγα θα τραγουδήσει στην ίδια σκηνή για τις 21 και 28 Ιανουαρίου.

Όλγα Σκιαδαρέση: Η κόρη του Γεράσιμου και της Μπέσσυ Μάλφα είναι τραγουδίστρια και εντυπωσιάζει με τη φωνή της - Εικόνα 1

View this post on Instagram

Η Ολγα!!! «Απο ερωτα» στην μουσικη σκηνη Σφιγγα για τις επομενες δυο Τριτες του Γεναρη ! @olga_skiadaresi @kokorogiannis_konstantinos @nikiskiadaresi @bessy.malfa #family #familymomments #familylife #actors #greekactors #happylife #picoftheday #instamoments #instagood #goodvibes #gerasimosskiadaresis #bessymalfa #nikiskiadaresi #olgaskiadaresi @bessy.malfa @nikiskiadaresi #skiadaresis

A post shared by Gerasimos_Skiadaresis Official (@gerasimos_skiadaresis) on