ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ: Σπάνιες φωτογραφίες με κοστούμια και προσωπικά της αντικείμενα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η εθνική σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη σε σπάνιες φωτογραφίες από τα παρασκήνια των ταινιών 

- Δείτε ακόμη τα κοστούμια και άλλα προσωπικά της αντικείμενα 

Όλοι θυμούνται τα μοναδικά κοστούμια που φόρεσε η Αλίκη Βουγιουκλακή στις υπέροχες ταινίες της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και αυτά που φόρεσε σε θεατρικές παραστάσεις  στις οποίες η εθνική μας σταρ πρωταγωνίστησε.

Δεκαετίες μετά, τα κοστούμια της Αλίκης βρίσκονται σε άρτια κατάσταση σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την προστασία τους.

Με μια νέα ανάρτησή του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μας ταξιδεύει για ακόμα μία φορά στο παρελθόν, τότε που η Αλίκη Βουγιουκλάκη μεσουρανούσε στον κινηματογράφο και στο θέατρο.

Παρ΄όλο που ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει δημοσιεύσει πολλές φορές φωτογραφίες από το άλμπουμ της εθνικής σταρ που δεν είχαν δει ξανά το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και αιφνιδίασε πολύ τους ακόλουθους του στο Instagram.

Στο λογαριασμό που έχει δημιουργήσει ο ίδιος στο Instagram με το όνομα της μητέρας του, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από έκθεση κοστουμιών και προσωπικών αντικειμένων της Αλίκης Βουγιουκλάκη που έγινε το 2008.

Ανέβασε φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε φορέματα που είχε φορέσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Αναλυτικά στην νέα ανάρτηση στο Instagram ο Γιάννης Παπαμιχαήλ γράφει:

«Ζητήσατε να δείτε και αλλά αυθεντικά κουστούμια της Αλίκης Βουγιουκλάκη από κινηματογράφο και θέατρο από την έκθεση που έγινε στην Αθηναΐδα το 2008. Για να απαντήσουμε στην ερώτηση που μας στέλνετε δεν γίνετε αυτό το διάστημα κάποια έκθεση».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με μερικά από τα κοστούμια που φόρεσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη κατά τη διάρκεια της καριέρας της: