ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΗΣ: Η άγνωστη ΑΠΑΓΩΓΗ από Αλβανούς και η λοίμωξη Φουρνιέ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τους ρυθμούς της καθημερινότητάς του προσπαθεί να ξαναβρεί ο γνωστός κομμωτής και make up artist, Π. Καλλίτσης, μετά από την αιματηρή επίθεση που δέχθηκε πριν από λίγες μέρες έξω από το σπίτι του.

Όμως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έφτασε πολύ κοντά στο θάνατο. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, πρέπει να υπάρχει ένα αόρατο χέρι που τον προστατεύει.

Όπως τονίζει δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφτηκαν και έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και χρέη του προς τοκογλύφους.

«Ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά, τα οποία ξεπερνούν και τα πιο τρελά αστυνομικά σενάρια, απέχοντας πολύ από την πραγματικότητα. Πρόκειται για απλή συγκυρία», λέει στο Πρώτο Θέμα και αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν είχε πέσει θύμα απαγωγής.

«Το 2004 με είχαν απαγάγει τέσσερις Αλβανοί έξω από το κέντρο όπου εμφανιζόταν η Χάρις Αλεξίου με την οποία συνεργαζόμουν. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος πολύ πράος, με πολύ ήσυχη και κανονική ζωή, που μου αρέσει πάρα πολύ η φύση, έχω μποστάνια και καλλιεργώ τη γη κλπ. Όσο κι αν η ζωή μου φαντάζει λαμπερή λόγω επαγγέλματος και των διάσημων με τους οποίους συνεργάζομαι τακτικά, η ψυχή μου βρίσκει πάντα χαρά σε πολύ απλά πράγματα», εξομολογείται.

Παραδέχεται όμως ότι του έχουν συμβεί πολύ έντονα περιστατικά, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επιζητά την ηρεμία και τη γαλήνη.

«Έχω περάσει π.χ τη λοίμωξη Φουρνιέ, μια πολύ βαριά ασθένεια, από την οποία πέθανε πριν από κάποια χρόνια ο Γιάννης Κυράστας. Εγώ επέζησα περνώντας στα ιατρικά χρονικά ως μοναδική περίπτωση επιβιώσαντος», αποκαλύπτει.

Ο ίδιος πάντως δεν μπορεί να βρει καμία εξήγηση για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε.

«Δεν έχω εξήγηση για ότι μου συνέβη, αλλά αυτή τη φορά είμαι διατεθειμένος να το ψάξω μέχρι τέλους. Σίγουρα το τότε δεν συνδέεται με το τώρα. Κάρμα; Ποιος ξέρει; Ίσως. Είμαι σαν κάποιον που μπορεί να μην έχει καπνίσει ποτέ του και πεθαίνει μέσα σε δύο μήνες από καρκίνο του πνεύμονα»,λέει.

Πηγή: star.gr

br