Κηδεία Μικρούτσικου: To τελευταίο αντίο στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κηδεία Μικρούτσικου: Ο τελευταίος αποχαιρετισμός, το τελευταίο αντίo στον μεγάλο Θάνο Μικρούτσικο... Η αυλαία πέφτει σήμερα, Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Πώς η ιστορία γίνεται σιωπή;

Ο μεγάλος Θάνος Μικρούτσικος δε μένει πια εδώ. Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου η Ελλάδα ντύθηκε στα μαύρα στην είδηση θανάτού του. Ο Θάνος Μικρούτσικος δε κατάφερε να βγει νικητής. Ο καρκίνος τον νίκησε μετά από δύο χρόνια άνισης μάχης και βύθισε την οικογένειά του, φίλους, συνεργάτες αλλά και τους ανθρώπους που μεγάλωσαν με την μουσική, σε πένθος.

Από το πρωί της Δευτέρας η σορός του Θάνου Μικρούτσικου βρισκόταν σε λαϊκό προσκύνημα. Παράκληση της οικογένειάς του ήταν αντί στεφάνων να διατεθούν χρήματα για τα ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων στη Μόρια.

Φίλοι, συγγενείς, θαυμαστές βρέθηκαν από νωρίς στο Α’ Νεκροταφείο για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους Θάνο Μικρούτσικο.

Βουβός ο πόνος, οι αγκαλιές έπνιγαν τα δάκρυα. Τα μάτια βουρκωμένα. Ήταν όλοι εκεί… Ο τελευταίος αποχαιρετισμός σε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη που άφησε πίσω του μια τεράστια κληρονομιά.

Αντίο κύριε Θάνο

Πηγή: www.gossip-tv.gr