ΑΓΝΩΡΙΣΤΕΣ: Δείτε πως ήταν αυτές οι παρουσιάστριες της τηλεόρασης πριν 20 χρόνια! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Παρουσιάστριες της τηλεόρασης τότε και τώρα 

- Δείτε πως ήταν πριν 20 χρόνια η Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Φαίη Σκορδά και η Ελεονώρα Μελέτη

Έχουν μετατραπεί σε παρουσιάστριες πρώτης γραμμής, με τις εμφανίσεις τους να συζητιούνται πάντα και να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Λαμπερές και όμορφες, έχουν αλλάξει πολύ κατά τη διάρκεια του χρόνου και αυτό αποδεικνύεται από παλιές τους φωτογραφίες, από την εποχή που ξεκινούσαν την καριέρα τους.

Η Ελένη Μενεγάκη μετρά σχεδόν τρεις δεκαετίες στο χώρο της TV, έχει χαρακτηριστεί βασίλισσα της μικρής οθόνης και θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της σόουμπιζ. Στα πρώτα της βήματα βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου στο παιχνίδι «Mega Banca», με τα στιγμιότυπα που ακόμη κάνουν το γύρο του διαδικτύου να εντυπωσιάζουν.

Ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, έγινε ευρέως γνωστή στο αθηναϊκό κοινό από τις εκπομπές του Alter με την εμφάνισή της να έχει αλλάξει πολύ. Η Φαίη Σκορδά είναι από τις γυναίκες που έχουν «μεταμορφωθεί», καθώς πλέον θεωρείται ιδιαίτερα καλοντυμένη ενώ τότε η επαφή της με τη μόδα αποδεικνύεται ότι δεν ήταν και η καλύτερη!

Από τα στούντιο του Alter αναδείχθηκε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο δυναμικό του Alpha, έχει ακολουθήσει τα χνάρια της φίλης της Φαίης Σκορδά, προσέχει πλέον ιδιαίτερα το στιλ της ενώ το προφίλ που κρατά απέχει μίλια μακριά από εκείνο της νεαρής οικοδέσποινας μεσημεριανών εκπομπών.

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκίνησε την πορεία της στην τηλεόραση από την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων. Οι φωτογραφίες από τα πρώτα της βήματα στο χώρο δεν μαρτυρούν την εκρηκτική γυναίκα στην οποία η Ελεονώρα μεταμορφώθηκε στο πέρασμα των χρόνων. Μητέρα, πλέον, διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της και αυτό φαίνεται.

Η μεγαλύτερη μεταμόρφωση είναι αυτή της Κατερίνας Καινούργιου. Μελαχρινή στην αρχή της καριέρας της, αρκετά διαφορετική εμφανισιακά, το τότε και το σήμερα της παρουσιάστριας δεν έχει καμία σχέση! Οι εικόνες, άλλωστε, μιλούν από μόνες τους και τα λόγια είναι περιττά.