Ελένη Φιλίνη: «Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκα ποτέ και δεν έκανα παιδιά»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «Μεσημέρι». Η Ελληνίδα ηθοποιός απάντησε σε όλα τα ερωτήματα, που της έθεσε, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας. Αναλυτικότερα:

Ελένη Φιλίνη: «Βλέπεις αν υπάρχει φως ή όχι σε μία σχέση»

«Έχω παλέψει στη ζωή μου σχέσεις αλλά το βλέπεις το πράγμα όταν δεν υπάρχει φως ή είναι πολύ μακριά δεν θα κάτσω να σκάσω. Οι σχέσεις μπορεί να ξεκινούν πάρα πολύ ειδυλλιακά, ονειρικά και στην πορεία καταλήγουν ο ένας να θέλει να βγάλει τα μάτια του άλλου. Όταν υπάρχουν μάλιστα παιδιά το θεωρώ τραγικό».

Ελένη Φιλίνη: «Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκα ποτέ και δεν έκανα παιδιά» - Εικόνα 1

«Ήμουν ακραίος άνθρωπος»

«Μπορεί να ακούγεται ακραίο αυτό αλλά, επειδή από μικρή ήμουν ακραίος άνθρωπος και ίσως επειδή ο μπαμπάς αναγκάστηκε να φύγει και μένα αυτή η έλλειψη με μάτωσε. Οι γονείς μου δεν χώρισαν αλλά ο μπαμπάς μου δούλευε στο εξωτερικό. Τι να το κάνω… Εμένα μου έλειπε σαν να χώρια οι γονείς μου. Με πόνεσε αυτό, δεν το ήθελα».

Ελένη Φιλίνη: «Είχα τρία χρόνια να δω τον πατέρα μου»

«Είχα κάνει μέχρι τρία χρόνια να δω τον πατέρα μου όταν ήταν στον Παναμά. Μπορεί αυτά συν κάποια που είχα δει στον ευρύτερο μου κύκλο να έχουν συντελέσει στο γεγονός πως δεν παντρεύτηκα».

Ακολουθεί βίντεο από τη συνέντευξη της διάσημης ηθοποιού στο Γιώργο Λιάγκα: