Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Σωτήρης Χατζάκης: Τα λόγια αγάπης και τα σχέδια για τον γάμο τους

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 Η πασίγνωστη ηθοποιός φαίνεται να είναι τρομερά ερωτευμένη με τον αγαπημένο της και πως θα παντρευτούν σύντομα.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Σωτήρης Χατζάκης ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Όπως φαίνεται έχουν σκοπό να παντρευτούν σχετικά σύντομα.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι περνάει την ωραιότερη περίοδο της ζωής του. Ήδη έχουν κάνει και το επόμενο βήμα στην σχέση τους και έχουν μετακομίσει μαζί. Μέσα στην επόμενη χρονιά μάλιστα, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο. Από ότι φαίνεται θέλουν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρακάτω εχουμε τα τρυφερά λόγια που είπαν ο ένας για τον άλλον.

«Το “είμαστε μαζί” χωράει στο “συγκατοικούμε”! Για την ώρα περνάμε αρκετά βράδια μαζί. Ο Σωτήρης είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου μας και ένα υπέροχο πλάσμα, γοητευτικό, πανέξυπνο», είπε η ηθοποιός.

«Η Αλεξάνδρα είναι πολύ καλή ηθοποιός κι έτσι της αξίζει να της συμπεριφέρεσαι. Το τελευταίο πράγμα που αφορά τον κόσμο είναι η προσωπική ζωή του καθενός. Όλα έχουν ένα όριο και το θέατρο και το lifestyle. Είμαι ευτυχισμένος όταν έχω όραμα ζωής. Και όραμα ζωής για μένα είναι η ποίηση. Όχι η ποίηση που γράφεται, η ποίηση που εκπέμπεται. Άμα αγαπάς τον άνθρωπο σου, γιατί να μην παντρευτείς; Φυσικά και είμαι ανοιχτός στο γάμο», είπε ο Σωτήρης Χατζάκης.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου γάμος