Κωνσταντίνου Και Ελένης: Δείτε πως είναι σήμερα η αγαπημένη θεία «Φιλιώ» !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η θεία «Φιλιώ» από το Κωνσταντίνου και Ελένης μεγάλωσε και δεν θα την γνωρίζατε στο δρόμο! Με εντελώς αλλαγμένο λουκ αλλά με το ίδιο αναλλοίωτο ταλέντο στην υποκριτική κερδίζει ακόμη και σήμερα όλα τα βλέμματα!

Η Κατερίνα Γιουλάκη έγινε διάσημη όταν υποδύθηκε την Κατερίνα Σοφιανού στη σειρά του Δαλιανίδη «Το ρετιρέ» το οποίο προβάλλεται μέχρι σήμερα από το MEGA αλλά και από το Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου υποδύθηκε την θεία Φιλιώ που τους… φίλιωνε όλους!

Έχει σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός από τη δεκαετία του ’60. Έπαιξε στις ταινίες «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη», «Παπατρέχας», «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Οι γαμπροί της ευτυχίας» και πολλές ακόμη. Σήμερα, είναι 81 ετών και έχει αποσυρθεί από το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά είναι πάντα στο πλευρό των συναδέλφων της.

Ωστόσο, πρόσφατα στον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για «Το Σπίτι του Ηθοποιού» έκανε δημόσια εμφάνιση και μας άφησε άφωνους! Η ίδια, έχει σκουρύνει τα μαλλιά της και έχει αλλάξει αρκετά, παραμένει όμως πάντα κομψή…

Δείτε την:

br