Ο μεγάλος ΧΩΡΙΣΜΟΣ για Πάνια – Καρβέλα! – Ποιός ο ρόλος της Άννας Βίσση;;;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν είναι η πρώτη σοβαρή κρίση στη σχέση της Αννίτας με το μουσικοσυνθέτη όπως γράφουν τα τελευταία 24ωρα έντυπα και blogs. Είναι η δεύτερη καθώς το ζευγάρι είχε πρόβλημα και στις αρχές του καλοκαιριού. Τότε η Αννίτα ξεκουράστηκε μόνη της με τον μικρό της γιο για μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξοχικό της Καλαμάτας, αργότερα πήγε και ο Νίκος διακοπές εκεί και η κατάσταση εκτονώθηκε…. Όπως αποδείχθηκε βέβαια προσωρινά.

Σαφέστατα η κατάσταση αυτή τη φορά είναι πολύ πιο σοβαρή εξ” ου και η μετακόμιση του Καρβέλα στην βίλα της Εκάλης όπου μένει η Άννα Βίσση. Οι διαφωνίες ήταν πολύ έντονες τον τελευταίο καιρό και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης είχαν να κάνουν και με το μεγάλο φόρτο εργασίας της Αννίτας που «τρέχει» φέτος στο Epsilon δύο εκπομπές. Έτσι το ζευγάρι είναι πράγματι σε διάσταση όμως ο χωρισμός σε καμία περίπτωση δεν είναι οριστικός.

Ρόλο διαμεσολαβητή έχει αναλάβει τόσο η Άννα Βίσση όσο και η Σοφία Καρβέλα. Μάλιστα η τελευταία με αφορμή και την γέννηση του δεύτερου παιδιού της του μικρού Νέστορα όταν μίλησε στο τηλέφωνο τόσο με τον πατέρα της όσο και την Αννίτα τους κάλεσε μαζί στη Νέα Υόρκη για να δουν το μωρό και να φύγουν από την καθημερινότητα της Αθήνας. Το ταξίδι είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες. Η Αννίτα μιλά σχεδόν καθημερινά με τον Καρβέλα στο τηλέφωνο ενώ είναι δεδομένο πως στο παιδί τους δεν έχει γίνει προς το παρόν καμία συζήτηση για το θέμα.

Πηγή: nassosblog