Κώνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγόρασε σπίτι στην Βούλα δίπλα στην θάλασσα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με το σπίτι, να ανανεώνω τη διακόσμηση, να δημιουργώ ατμόσφαιρα. Θα πάρω όμορφα κουβερτάκια για τον καναπέ, ένα ωραίο διακοσμητικό, ένα αρωματικό κερί. Θα ψάξω να βρω τα καλύτερα αρώματα, τα καλύτερα κεριά, τα πιο ιδιαίτερα σερβίτσια» λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο people, την ώρα που είναι πολύ ευτυχισμένη καθώς φέρεται να αγόρασε το πρώτο της σπίτι στη Βούλα, περιοχή όπου επιλέγει να νοικιάζει σπίτι τα τελευταία χρόνια.

Το σπίτι συμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά στην παραλία και είναι πολύ φωτεινό.

Στο νέο της σπίτι θα μετακομίσει σε δύο μήνες ενώ τις εργασίες επιμελείται η ίδια εκτός από τους ειδικούς.

Η τέχνη της φιλοξενίας, όπως εξηγεί, είναι ένα χάρισμα που έχει κληρονομήσει από τη μαμά της, καθώς το σπίτι τους στη Ρόδο ήταν πάντα ανοιχτό. «Μου αρέσει να έχω κόσμο στο σπίτι, με πιάνει μια μελαγχολία όταν δεν έχω φίλους μαζί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν περνάω χρόνο μόνη μου. Γι’ αυτό, από τον πρώτο καιρό που ήρθα στην Αθήνα, δημιούργησα παρέες σε όλες τις γειτονιές που έχω μείνει – κι έχω αλλάξει δέκα σπίτια από τότε. Φίλους με τους οποίους διατηρώ ακόμη επαφές. Είμαι εύκολη στην παρέα. Όσο δύσκολη μπορεί να είμαι ως άνθρωπος –με την έννοια πως θέλω τα πράγματά μου σε συγκεκριμένες θέσεις, θέλω μια πολύ συγκεκριμένη οργάνωση στην καθημερινότητά μου, ως γνήσια Παρθένος– τόσο εύκολη είμαι στην παρέα» μου λέει στο μικρό καλόγουστο καμαρίνι της, με φωτογραφίσεις της από περιοδικά κολλημένες στους τοίχους.

Στη συγκατοίκηση είσαι εύκολη;

Με φίλη δεν έχω συγκατοικήσει, μόνο με σύντροφο. Αλλά ήταν κι εκείνος άνθρωπος με πρόγραμμα και μέσα στο σπίτι ο καθένας είχε το χώρο του. Έτσι, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, παρόλο που μείναμε μαζί για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, δεν ήταν έξι μήνες. Και τώρα που μένω μόνη μου, μου αρέσει να φιλοξενώ κόσμο, καθώς εγώ δεν πάω εύκολα σε άλλα σπίτια να κοιμηθώ θέλω τη βολή μου, θέλω να ξυπνήσω και να έχω τα πράγματά μου. Όμως είμαι πολύ καλή οικοδέσποινα γιατί είμαι πολύ οργανωτική! Στον κολλητό μου τα έχω όλα έτοιμα: τη μάσκα ύπνου του, τις πιτζάμες, την οδοντόβουρτσα, θα φροντίσω να υπάρχει το πρωινό που του αρέσει. Μου αρέσει να περιποιούμαι, έχω αυτό το μαμαδέ. Το έχω και με την αδελφή μου, το έχω και με τα παιδιά των φίλων μου, ακόμα και με το σκύλο μου.

Περνάς πολύ χρόνο με τα παιδιά αγαπημένων σου φίλων. Φαντάζεσαι τον εαυτό σου μαμά;

Το απολαμβάνω το παιχνίδι με τα παιδιά, μπαίνω στη θέση τους, κάνουμε σκανταλιές. Βέβαια, δεν ξέρω πώς είναι να έχεις υπό την ευθύνη σου ένα παιδί όλη μέρα, να το ξυπνάς, να το πηγαίνεις στο σχολείο, να πρέπει να το διαβάσεις. Όμως, θέλω πολύ να γίνω κάποια στιγμή μητέρα. Από πολύ μικρή το ήθελα, απλά δεν το επιδιώκω, ούτε βάζω χρονικά όρια στον εαυτό μου, γιατί όποτε το κάνω διαψεύδομαι. Δεν θέλω να καταπιέζομαι στη ζωή μου. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να νιώθω ελεύθερη σε όλα και να ξέρω πως έχω την επιλογή. Πως είμαι εδώ, ενώ θα μπορούσα να είμαι αλλού, γιατί αυτή είναι η επιλογή μου.

Πώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ονειρεύεται τον γάμο της;

«Θα με φανταζόμουν τελείως απλή και απέριττη, τύπου ξυπόλητη στη θάλασσα, με στεφανάκι στα μαλλιά στη Ρόδο, γιατί με το νησί μου έχω πολύ ιδιαίτερο δέσιμο.

Εξάλλου το πρώτο σπίτι που αγόρασε και η Ελένη Μενεγάκη όταν παρουσίαζε τον πρωινό καφέ στον ΑΝΤ1, ήταν στην παραλιακή και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Αποκάλυψε την ΗΛΙΚΙΑ της και μας άφησε άφωνους!

Αυτή είναι η ΠΡΩΗΝ σύντροφος του Μάκη Παντζόπουλου! - Συγκρίνεται με την Μενεγάκη;;;

Ελληνίδα playmate κολάζει! - «Δεν με χαλάει ένα στα γρήγορα» (φωτο)