Τι κάνουν σήμερα οι παίκτες του πρώτου Big Brother; (Photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι προετοιμασίες για την επαναφορά του Big Brother συνεχίζονται με ενταντικούς ρυθμούς, καθώς θα είναι το βασικό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ την επόμενη σεζόν.

Κι ενώ λίστες με ονόματα παρουσιαστών σβήνονται και γράφονται (από τον Γιώργο Λιάγκα μέχρι και την Τατιάνα Στεφανίδου), αναζητούνται φυσικά και οι παίκτες. Τι απέγιναν όμως αυτοί που συμμετείχαν στο πρώτο Big Brother, που μας είχαν καθηλώσει να τους παρακολουθούμε;

Γιατί βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

Γιώργος Τριανταφυλλίδης -Τσάκας

Ο Γιώργος, περήφανος Πόντιος και λάτρης της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Νικομήδειας στην Ημαθία, όταν βγήκε από το παιχνίδι, θέλησε να επενδύσει τα χρήματα που είχε κερδίσει σε μία αγροτική επιχείρηση που σκεφτόταν χρόνια. Φυσικά, τη δημιούργησε στη Νικομήδεια. Μόνο που ή επιχείρηση του δεν πήγε καλά και αναγκάστηκε να φύγει για τη Γερμανία, προκειμένου να δουλέψει.

Ο Τσάκας λοιπόν εργάζεται σε μία αεροπορική εταιρεία μεταφορών, όμως, επιστρέφει συχνά στο χωριό του, τη Νικομήδεια, για να συναντήσει καλούς φίλους και συγγενείς.

Με την πρώτη σύζυγο του, την Άννα, χώρισαν κι εκείνος βρήκε ξανά τον έρωτα στη δεύτερη σύζυγό του, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Παναγιώτη και τη Συμέλα-Μαρία.

Πρόδρομος Καθηνιώτης

Ήταν ο φιναλίστ του «Big Brother 1» μαζί με τον Τσάκα, όμως εκείνος, όπως φάνηκε από την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, ήταν πιο δημοφιλής και αγαπητός, γι" αυτό και κέρδισε το μεγάλο χρηματικό ποσό του παιχνιδιού.

Μετά το τέλος του ριάλιτι, ο Πρόδρομος ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι, αλλά σύντομα το εγκατέλειψε και πλέον ζει μόνιμα στη Σκόπελο, όπου έχει το δικό του μαγαζί εστίασης.

Μαίρη Σκόρδου

Η Μαίρη Σκόρδου άφησε το δικό της στίγμα στην ελληνική τηλεόραση ως μία από τις πιο σέξι παρουσίες εκείνης της εποχής. Μάλιστα, όταν βγήκε από το παιχνίδι, έβαλε και τη... βούλα με το σεξαπίλ της κάνοντας σέξι φωτογράφηση.

Η Μαίρη μετά το παιχνίδι έκανε κάποιες προσπάθειες να καθιερωθεί στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία, αφού εξαφανίστηκε από τα τηλεοπτικά στούντιο. Πλέον, είναι παντρεμένη και ευτυχισμένη ρε τον σύζυγο της, Γιώργο Σαββίδη.

Κώστας Μπόβολος

Ο Κώστας ήταν ένας από τους ωραίους του «Big Brother 1». Χαμηλών τόνων, ήρεμος και λιγομίλητος, είχε αποκτήσει το δικό του φαν κλαμπ, όμως έφυγε νωρίς από το παιχνίδι. Παρ" όλα αυτά, έμεινε στη συνείδηση του κόσμου ως ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο.

Αν και αρχικά ασχολήθηκε με την τηλεόραση, γρήγορα κατάλαβε πως δεν ήταν η Αθήνα για εκείνον και γύρισε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Άρτα. Πρόσφατα μάλιστα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ρέα Αντωνιάδου

Έμεινε στην ιστορία του Big Brother και γενικά των ριάλιτι για το συνεχές κλάμα της.

Έκτοτε το κοινό έχασε τα ίχνη της, αν και όπως αποδεικνύεται, κυκλοφόρησε βιβλίο με συνταγές.

Δώρα Αρχοντάκη

Η ντίβα του Big Brother παραμένει το ίδιο κούκλα με τότε και πλέον δηλώνει τραγουδίστρια.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η Δώρα ήταν το κορίτσι του Χρήστου Ξανθόπουλου, όμως αυτό το ειδύλλιο -το πρώτο ριάλιτι ειδύλλιο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης- έμελλε να λάβει σύντομα τέλος μέσα στο σπίτι του Big Brother. Η Δώρα έχει καλή σχέση με τα social media και ανεβάζει φωτογραφίες της συχνά σε αυτά.

Ντίνος Δουλκερίδης

Ο Ντίνος είχε αφήσει εποχή με τις ατάκες του, που προκαλούσαν πολύ γέλιο κατά τη διάρκεια του Big Brother.
Μετά το τέλος του ριάλιτι, έκανε κάποιες προσπάθειες στην τηλεόραση μαζί με την Μαίρη Σκόρδου, όμως σύντομα βρήκε κι εκείνος τον δρόμο του.
Πλέον είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους tattoo artists, ενώ ασχολείται και με τουριστικές επιχειρήσεις.

Χρήστος Ξανθόπουλος

Όσες δεν λάτρευαν τον Κώστα Μπόβολο αποθέωναν τον Χρήστο Ξανθόπουλο, ο οποίος βέβαια είχε «κάψει» και τις καρδιές των περισσότερων από τις συμπαίκτριές του.

Ο Χρήστος δεν είχε τόση προβολή μετά το παιχνίδι όσο άλλοι συμπαίκτες του, ίσως κι επειδή ο ίδιος δεν το κυνήγησε. Ήταν πιο χαμηλών τόνων και ήθελε να περνάει όσο το δυνατόν απαρατήρητος.

Δεν έκανε καριέρα στην τηλεόραση και όταν τελείωσε το παιχνίδι, θέλησε να αποτραβηχτεί. Ασχολήθηκε ως επαγγελματίας παίκτης πόκερ, ενώ εδώ και λίγα χρόνια διατηρεί ένα από τα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια στο Χαλάνδρι. Για την προσωπική του ζωή, εκείνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι έχει βρει την εκλεκτή της καρδιάς του, καθώς φοράει βέρα στο δεξί.

Πηγή: Λοιπόν