Η βάφτιση της μικρής Αλίκης Βουγιουκλάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν μεγάλη η συγκίνηση όταν ακούστηκε το όνομα «Αλίκη»

Την Κυριακή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα βαφτίστηκε η κόρη του αγαπημένο ανιψιού και βαφτισιμιού της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αιμίλιου Βουγιουκλάκη. Η μικρή Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε για νονούς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον Δημήτρη Κιούση και τη Χριστιάνα Παπαγεωργάκη.

652931

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, Αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Αν. Γραμματέας Προγράμματος και εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, υποδέχθηκε ανάμεσα στους καλεσμένους, τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ και Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, τον πρώην Υπουργό Ιωάννη Βαρβιτσιώτη, τη Φάνη Πάλλη Πετραλιά, πολλούς Βουλευτές, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, όλους τους Δημάρχους των Νοτίων προαστίων και πολλούς δημοτικούς συμβούλους.

Επίσης, δεν γινόταν να απουσιάζουν αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας Βουγιουκλάκη από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο. Ανάμεσά τους η Άννα Φόνσου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Άριελ Κωνσταντινίδη, η Άντα Λιβιτσάνου, η Έφη Πίκουλα, ο Κώστας Πρέκας, η Ελένη Ροδά, η Μαίρη Βιδάλη, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Κώστας Τσουρός, ο Δημήτρης Κοτταρίδης, η Αλεξία Τασούλη και πολλοί ακόμα.

652933_2

652919

Στο άκουσμα του ονόματος "Αλίκη" υπήρξε έντονη συγκίνηση από την οικογένεια και κυρίως από τα αδέρφια της αείμνηστης ηθοποιού, τον Αντώνη (πατέρα του Αιμίλιου) και τον Τάκη Βουγιουκλάκη. Να σημειωθεί πως  ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης Αντώνιος, που κοινώνησε και εξομολόγησε τη θεία και νονά του Αιμίλιου, την εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, λίγο πριν φύγει από τη ζωή ήταν και εκείνος που χοροστάτησε στο Μυστήριο.