Η επίσημη ανακοίνωση του club για την αποχώρηση της Δημητρίου, μετά το περιστατικό με τον Τσαλίκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά το επεισόδιο που διαδραματίστηκε με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Άντζελα Δημητρίου σε θεατρική πρεμιέρα, το club στο οποίο εμφανίζεται ο πρώτος, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στα social media.

Το βράδυ της Τρίτης (5/11), οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν μπροστά στις κάμερες και στους φωτογράφους, για πρώτη φορά μετά το απρόσμενο ναυάγιο της συνεργασίας τους, δίνοντας το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Παριζιάνα».
Να θυμίσουμε πως λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσουν οι εμφανίσεις τους στο νυχτερινό κέντρο «4711», η Άντζελα Δημητρίου, αποχώρησε από το σχήμα λόγω αφίσας, όπως είχε υποστηρίξει σε δηλώσεις του ο Γιώργος Τσαλίκης.

Χθες, λοιπόν, ο τραγουδιστής την πλησίασε για να της μιλήσει και να φωτογραφηθεί μαζί της, ωστόσο, η Άντζελα Δημητρίου του γύρισε την πλάτη και έφυγε.
Η αμήχανη αυτή στιγμή καταγράφηκε από τις κάμερες, ενώ ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

Λίγες ώρες μετά την έκταση που πήρε το θέμα, το νυχτερινό μαγαζί εξέδωσε στα social media επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει τι ακριβώς συνέβη με την Άντζελα Δημητρίου.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρε

«Η επιχείρηση 4711 δηλώνει, μετά τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες, ότι η συμφωνία με την κυρία Άντζελα Δημητρίου η οποία είχε γίνει από τον Ιούνιο του 2019, ήταν εξ΄ αρχής σαφής και ξεκάθαρη.
Θα εμφανιζόταν ως guest στο Live clubbing πρόγραμμα του μαγαζιού.
Ο λόγος της αποχώρησής της, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα μας κι ενώ όλα ήταν έτοιμα, ήταν η διαφωνία της σε δυο προσχέδια αφίσας. Παρ’ολο που εγιναν συζητησεις να βρεθει μια κοινη συνισταμενη, η οποια παντα θα πρεπει να εξυπηρετει το ιδιαιτερο concept του μαγαζιου, η Κυρια Δημητριου δεν ητανε διατεθειμενη να συζητησει τιποτα περαιτερω και αποχωρησε.
Ο κύριος Τσαλίκης δεν γνώριζε τίποτα και πληροφορήθηκε για την αποχώρηση της κυρίας Δημητρίου, απο την επιχειρηση.
Ευχόμαστε στην κυρία Δημητρίου καλή συνέχεια.
Σας περιμένουμε κάθε Σάββατο βραδυ και Κυριακή νωρίς στο φιλόξενο χώρο μας να το ζήσουμε αλλιώς.
Με εκτίμηση,
4711».

Πηγή: www.gossip-tv.gr