Αποκάλυψη: Δεύτερο στεφάνι για την Τζένη Μπαλατσινού!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Τζένη Μπαλατσινού είναι στην καλύτερη φάση της όσον αφορά τα προσωπικά της κι ένας δεύτερος γάμος δεν αποκλείεται πλέον από τα σχέδιά της.

Μπορεί τα παιδιά της να είναι η βασική της προτεραιότητα, μπορεί να ήταν μαζί τους τα Χριστούγεννα στα Ζαγοροχώρια και την Πρωτοχρονιά στο σπίτι τους στο Ψυχικό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Σύμφωνα με το athensmagazine, ο έρωτας της χτύπησε ξανά την πόρτα μετά το διαζύγιο-βόμβα με τον (πρώην πλέον) σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο και η Τζένη Μπαλατσινού δεν κρύβει ότι βρίσκεται στην καλύτερή της φάση.

Η σχέση της με τον επιχειρηματία Ανδρέα Παππά πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και η παρουσιάστρια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ακόμη κι ενός δεύτερου γάμου. Μπορεί η σχέση τους να έγινε γνωστή τον περασμένο Αύγουστο στην Πάτμο, όμως σε λίγες ημέρες, η Τζένη και ο Ανδρέας σβήνουν το πρώτο τους κεράκι. Ένας χρόνος γεμάτος έρωτα και πάθος. Μάλιστα στενοί τους φίλοι είναι βέβαιοι ότι αυτή η σχέση έχει όλες τις προοπτικές να γίνει σχέση ζωής και για τους δυο.

Η Τζένη όσο κι αν προσπαθεί δεν μπορεί να κρύψει πόσο ερωτευμένη είναι. Μάλιστα στην τελευταία της συνέντευξη στο YOU αφήνει ορθάνοικτο παράθυρο για δεύτερο γάμο, ενώ μέχρι τώρα έδειχνε πάρα πολύ διστακτική. “Αν νιώσω την ανάγκη να πάρω την ευχή του Θεού με έναν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής μου, μπορεί και να ξαναπαντρευτώ”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της, δείχνοντας ότι στο μυαλό της υπάρχει ξεκάθαρα η περίπτωση να φάμε ξανά κουφέτα. Εκεί που ακόμη φαίνεται απόλυτη είναι στο θέμα απόκτησης ενός ακόμη παιδιού. “Έχω κάνει ήδη τρία και δεν σκέφτομαι να κάνω άλλο”, απαντά στις σχετικές ερωτήσεις.