Ελεονώρα Μελέτη: «Θέλουμε να βαπτίσουμε την κόρη μας στη… θάλασσα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η  οικογένεια για την Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται πως είναι απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, περνάει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη και της κόρης τους Αλεξάνδρας.

Ως λάτρης των social media η Ελεονώρα Μελέτη δημοσιεύει συχνά στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή, μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Αυτή τη φορά, η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ του Σαββάτου, δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της.

Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιά με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε:

«Ποσό τυχερή να είμαι η μαμά σου, να σε κρατάω αγκαλιά κ να ανασαίνω το άρωμα σου, να με κοιτάς κ να γελάς, να αγγίζεις τα μαλλιά μου, να μου φιλάς το πρόσωπο, να Σ έχω αγκαλιά μου! Για σένα λουλουδάκι μου θα γράφω εγώ στιχάκια, να στ ακουμπάω απαλά στα τρυφερά χειλάκια! Υγ: άλλη παιδί δεν έκανε μόνο η ΜαρΓιω το Γιάννη»

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη στο προφίλ της στο Instagram:

Η βάπτιση

«Θέλουμε να βαφτίσουμε την Αλεξάνδρα στη θάλασσα και έτσι μάλλον θα πάμε για το καλοκαίρι. Μέσα στη θάλασσα θα τη βαφτίσουμε. Πάντα το θέλαμε και οι δύο. Είμαστε άνθρωποι της θάλασσας. Δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου αλλά η ιδέα είναι αυτή», αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη σε πρόσφατη συνέντευξη της.

«Θέλω να μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα. Να νιώσει ασφαλής. Δε θέλω να αναστατωθεί. Πηγαίνω σε βαφτίσεις και βλέπω παιδάκια να κλαίνε υποφέρω μέσα μου. Δεν παρεκκλίνω καθόλου από το ιερό νόημα της βάφτισης»συνέχισε η Ελεονώρα Μελέτη.