ΔΕΙΤΕ την κούκλα αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Mπορεί να γνωρίζουμε πολλά για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τι γνωρίζουμε όμως για την οικογένεια του; Ο αγαπημένος σε πολλούς Χριστόφορος, μπορεί να γεμίζει τα βράδια μας με τις ταινίες και τις σειρές του κρύβει πίσω του όμως κι άλλους Παπακαλιάτηδες και μάλιστα και μια όμορφη κυρία.

Φίλιππος, Χριστόφορος, Νάρα, Στέφανος. Αγαπημένα ονόματα για τον Χριστόφορο.

Φίλιππος και Χριστόφορος από τον πρώτο γάμο του πατέρα Παπακαλιάτη με την Βίλλυ Μαλάμη, Στέφανος και Νάρα από το δεύτερο γάμο του πατέρα Παπακαλιάτη με την Σουζάνα. Τέσσερα αδέλφια ιδιαίτερα δεμένα μεταξύ τους.

Δεν τους γνωρίζουμε. Ίσως είναι μια ευκαιρία να τους μάθουμε. Ο Φίλιππος Παπακαλιάτης λοιπόν, μοιάζει αρκετά με τον Χριστόφορο και είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Η Νάρα Παπακαλιάτη, ένα όμορφο και νέο κορίτσι, αγαπά πολύ τη μόδα και αυτή αποτελεί την κύρια απασχόλησή της μιας και σχεδιάζει ρούχα προσπαθώντας να κάνει τα πρώτα δικά επαγγελματικά της βήματα στο χώρο.

Τέλος, ο Στέφανος Παπακαλιάτης, ο μικρότερος της οικογένειας. Είναι ο μόνος εκ των αδερφών που παραμένει στην Κρήτη εργαζόμενος στις οικογενειακές επιχειρήσεις μιας και η οικογένεια Παπακαλιάτη διατηρεί ένα τουριστικό γραφείο στο κέντρο του Ηρακλείου αλλά και μία αντιπροσωπία αυτοκινήτων γνωστής μάρκας στην κεντρική και ανατολική Κρήτη.

Όμορφα παιδιά όλοι τους. Φαίνεται πως είχανε καλά γονίδια. Και το σημαντικότερο είναι πως η αγάπη είναι αυτή που τους ενώνει.