Πέγκυ Ζήνα: Τα δάνεια και η φοροδιαφυγή που την ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι αποκάλυψε για την οικονομική της κατάσταση και τα δάνεια η Πέγκυ Ζήνα;

Για την οικονομική πίεση που βιώνει και τα δάνεια που χρωστά, όπως όλοι οι Ελληνες, μίλησε η Πέγκυ Ζήνα.

Με νωπές τις μνήμες από το σκάνδαλο φοροδιαφυγής 4 εκ. ευρώ της Πέγκυς Ζήνας και του Γιώργου Λύρα, η τραγουδίστρια μίλησε ανοικτά για τα οικονομικά της προβλήματα.

Μιλώντας σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για τα δάνεια που έχει, την κρίση στη δουλειά της αλλά και για το παιδί της.

– Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, είσαι και εσύ ένας από τους Έλληνες που έχουν δάνεια;

– Ναι. Μέχρι να πάει γυμνάσιο η κόρη μου, θα έχω τεράστια δάνεια πάνω μου.

– Δεν σε πιέζει αυτό;

– Πάρα πολύ. Με πιέζει και με φοβίζει ταυτόχρονα, γιατί όταν έχει οικονομικά θέματα, όπως έχουμε όλοι οι Έλληνες αυτή τη στιγμή, στο δικό μου επάγγελμα είναι πάρα πολύ εύκολο να παρασυρθείς σε λάθος κινήσεις. Κάνω τη δουλειά μου όμως με πολλή αξιοπρέπεια και εύχομαι να συνεχίσω έτσι.

– Είναι μεγάλο το ποσό;

– Ναι, Όπως όλοι, έτσι κι εγώ ανοίχτηκα επιθυμώντας να αποκτήσω το σπίτι των ονείρων μου. Έτσι όπως έγινε όμως πια το επάγγελμα μας, που έχουμε δουλειά λίγες μόνο μέρες το χρόνο, είναι αδύνατο να εξοφληθούν τόσα χρήματα. Είμαστε συνεχώς σε διακανονισμούς. Δεν φοβάμαι όμως τη δουλειά. Κι έπειτα, αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι πόσα χρωστάω όσο το να έχω υγεία μέσα στο σπίτι μου. Αν έχει το παιδί μου υγεία, να χοροπηδάει και δεν με απασχολεί καθόλου το αν θα μεγαλώσει μέσα στα πλούτη. Ούτως ή άλλως, της Ηλέκτρας της αρκεί μια πλαστική μπάλα ή ένα μπαλόνια για να είναι χαρούμενη. Δεν χρειάζεται ένα παιχνίδι που κοστίζει τριακόσια ευρώ για να περάσει καλά ούτε να φοράει επώνυμα ρούχα.

Σημειώνεται οτι όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, η Πέγκυ Ζήνα δέχθηκε την πρόταση να είναι κριτής στο επόμενο X-Factor προκειμένου να μπορέσει να αποπληρώσει κάποια από τα χρέη της. Έτσι είναι, τα απλήρωτα δάνεια και η οικονομική πίεση έριξαν την Πέγκυ στο… X-Factor, καμιά δουλειά όμως δεν είναι ντροπή!

Πηγή: fimes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ! Δείτε πως ήταν 10 Έλληνες celebrities στην εφηβεία τους (φωτο)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από πασίγνωστη Ελληνίδα: «Είμαι δολοφόνος! Σκότωσα 5 παιδιά!»