ΑΥΤΟ είναι το αλβανικό όνομα της Ελένης Φουρέιρα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εδώ και περίπου τρία χρόνια ο κόσμος το είχε τούμπανο, ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα έκρυβε την καταγωγή της και υποστήριζε με πάθος πως η μητέρα της είναι από το Μέτσοβο και ο πατέρας της από το Μεξικό!

«Το επίθετό μου προέρχεται από το Μεξικό. Δεν είπα ότι είμαι Μεξικάνα εγώ, ο πατέρας μου έχει τέτοιες ρίζες», έλεγε η σέξι τραγουδίστρια το 2010 στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ενώ, στο περιοδικό «Nitro», τονΦεβρουάριο του 2011, διευκρίνιζε: «δεν είμαι Μεξικάνα ή οτιδήποτε άλλο. Είμαι Αθηναία. Αν με έλεγαν  Ελένη Παπαδοπούλου δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Μπορούμε, σε παρακαλώ, να μη μιλήσουμε καθόλου για αυτό;».

Αυτές δεν ήταν οι μοναδικές φορές που η Ελένη έκρυβε την αλήθεια, την οποία όλοι γνωρίζαμε. Εξάλλου, το δελτίο ειδήσεων του Star είχε αποκαλύψει την καταγωγή της τραγουδίστριας, που εμφανίστηκε το 2006 σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, έγινε μέλος του συγκροτήματος «Mystique» και, πλέον, ακολουθεί solo καριέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πραγματικό όνομά της είναι Eντέλα Φουρεράι (Entela Fourerai), ενώ ο πατέρας της ονομάζεται Kristaq (Χρήστος) και η μητέρα της Μarjeta (Μαριέτα)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΧΑΜΟΣ στο «ΟΛΑ» - Καλεσμένος ρώτησε την Δούκισσα: «Τι βιζ...ες είναι αυτές!»

Θυμάστε τη "Λίλα" από το "Άκρως Οικογενειακόν";; - Δείτε πόσο ΚΟΥΚΛΑ είναι σήμερα!

Αννίτα Πάνια: ΧΩΡΙΣΕ με τον Καρβέλα;; - ΔΕΙΤΕ την σε βραδινή έξοδο με ΣΤΕΝΟ συνεργάτη!