ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΠΟΣΑ! Τα τρελά νυχτοκάματα των Ελλήνων τραγουδιστών στη Βουλγαρία!


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real, όλο και περισσότεροι Έλληνες τραγουδιστές πηγαίνουν στη Σόφια και σε άλλες πόλεις της Βουλγαρίας για να δώσουν συναυλίες ή να κάνουν εμφανίσεις σε τοπικά νυχτερινά κέντρα.

Οι Βούλγαροι επιχειρηματίες αυξάνουν με αυτόν τον τρόπο την πελατεία τους και στο τέλος της εβδομάδας βλέπουν το ταμείο τους γεμάτο. Με αυτή τη νέα τάση στη νυχτερινή διασκέδαση βγαίνουν όλοι κερδισμένοι κυρίως οι Έλληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι έχουν βρει ένα νέο πρόσφορο πεδίο δράσης με καλές οικονομικές απολαβές, αφού για κάποιους το νυχτοκάματο φτάνει ακόμα και τα 3.000 ευρώ.

Ο Παντελής Παντελίδης, όπως αναφέρει η εφημερίδα εμφανίστηκε πρόσφατα εκεί, σε ένα μαγαζί όπου κυριολεκτικά δεν έπεφτε …καρφίτσα. Στις 21 Φεβουραρίου θα τραγουδήσει η Δέσποινα Βανδή, σε έναν χώρο, όπου το προηγούμενο καλοκαίρι είχε τραγουδήσει εκεί και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο Βασίλης Καρράς επίσης είναι ένας από τους καλλιτέχνες που έχει ανοίξει δίαυλο συνεργασίας στη Βουλγαρία, ο Νίκος Βέρτης πρόσφατα γύρισε βίντεο κλιπ εκεί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζει εμφανίσεις στη Σόφια.