Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έγινε αγρότισσα και μαζεύει τις ελιές στο κτήμα του συζύγου της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, εδώ και λίγο καιρό έχει εγκαταλείψει τις πίστες και τα νυχτερινά κέντρα και έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή της.

Πλέον σηκώνεται νωρίς για να ξεκινήσει τις δουλειές στο κτήμα του άντρα της και έχει αλλάξει όλες τις συνήθειες του παρελθόντος. Αυτόν τον καιρό μάλιστα, ασχολείται με την συγκομιδή των ελιών μιας και είναι η εποχή για το λάδι.

Ο λόγος για τη Στέλλα Μπεζαντάκου η οποία μετά τον γάμο της με τον επιχειρηματία Χρήστο Γκίκα έχει εγκατασταθεί μαζί του στο κτήμα του και κάνει όλες τις αγροτικές δουλειές που χρειάζονται. Όπως η ίδια δήλωσε πρόσφατα, λόγω των δύσκολων καιρών που διανύουμε, έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στη ζωή δίπλα στη φύση η οποία προσφέρει όλα τα υλικά που χρειάζονται για να μη λείπει τίποτα στην ίδια και την οικογένειά της. Αυτόν τον καιρό λοιπόν ασχολείται με τη συγκομιδή της ελιάς καθώς το κτήμα διαθέτει πολλές ρίζες και έτσι χρειάζεται πολλή δουλειά για να τις μαζέψει και ύστερα να δοθούν αυτές για να γίνουν λάδι. Από τους τενεκέδες που καταφέρνουν να εξασφαλίσουν, κρατούν για τους ίδιους μερικούς και τους υπόλοιπους τους μοιράζουν σε καλούς φίλους και συγγενείς αλλά και σε ανθρώπους που γνωρίζουν ότι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Έτσι, βοηθούν με τον τρόπο τους τον πλησίον. Η Στέλλα δείχνει να είναι πολύ ευχαριστημένη με τη νέα της ζωή δίπλα στον σύζυγό της με τον οποίο παντρεύτηκε τον περασμένο Οκτώβρη. Μαζί έχουν αποφασίσει να ξεκινήσουν μία νέα ζωή που δείχνει να τους πηγαίνει πολύ.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω...

Πηγή: gossip-tv.gr