Κρίμα… Χώρισε αγαπημένο ΓΝΩΣΤΟ ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τίτλους τέλους στη σχέση του, μετά από περίπου ένα χρόνο, φέρεται να έριξε γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz, που απασχόλησε ουκ ολίγες φορές τα φώτα της δημοσιότητας με τον έρωτά του!

Στα μέσα του περσινού Φθινοπώρου γνωρίστηκαν ο Μάνος Ιωάννου και η Βαλέρια Χοψονίδου, με τον νεαρό ηθοποιό να προέρχεται μετά από ένα χωρισμό, από τη Ναταλία Γερμανού. Αν και αρχικά αρνήθηκαν το ειδύλλιο, δεν άργησε να έρθει η στιγμή που το παραδέχθηκαν και, μάλιστα, με κοινές φωτογραφίες στα social media και δημόσιες εμφανίσεις.

Στις 18 του Σεπτέμβρη που μας πέρασε, η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία από ένα ταξίδι με τον Μάνο στο Παρίσι, ενημερώνοντας ότι συμπλήρωσαν δέκα μήνες σχέσης, ενώ στις 13 Οκτωβρίου έκαναν την πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους, στην πρεμιέρα της παράστασης «Άνδρες Έτοιμοι Για Όλα».

collageζςεγ.jpg

Σύμφωνα με το περιοδικό «People», από τα τέλη Νοεμβρίου εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στον ορίζοντα, με αποτέλεσμα ο Μάνος να μην πηγαίνει τόσο συχνά στο σπίτι της Βαλέριας στη Νέα Σμύρνη και να διανυκτερεύει επί καθημερινής βάσης στο διαμέρισμά του στον Άλιμο.

Μάλιστα, οι solo εμφανίσεις του ηθοποιού, όπως πριν από λίγες μέρες στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος», αλλά και σε εκείνη της θεατρικής παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου «Θεέ μου, Τι Σου Κάναμε;», ρίχνουν λάδι στη φωτιά της φημολογίας!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φήμες θέλουν τον Μάνο και την Βαλέρια να χωρίζουν. Μάλιστα στο παρελθόν ο ηθοποιός δεν δίστασε να τις διαψεύσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν έχουμε χωρίσει με την Βαλέρια. Είμαστε μαζί κι ας κυκλοφορούν φήμες που μας θέλουν χώρια. Φαγώθηκαν να μας χωρίσουν, αλλά εμείς δεν θα τους κάνουμε την χάρη»!​

collagemanos.jpg

πηγή: Star