ΣΟΚ: Μπλεγμένος σε υπόθεση ναρκωτικών ο Μανωλάκης από το «Καφέ της Χαράς»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Μανωλάκης από το Καφέ της Χαράς μεγάλωσε και ήδη κάνει μια σειρά από σταθερά βήματα στο χώρο της υποκριτικής. Τελευταία του απόπειρα ο ρόλος του στην άκρως επιτυχημένη θεατρική παράσταση, Άνδρες Έτοιμοι για όλα.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε αν έχει συγγένεια με τον Χάρη Ρώμα, μίλησε για την εποχή που τον είχαν μπλέξει με τα ναρκωτικά και τέλος αναφέρθηκε στη στιγμή που τον πέθαναν στο διαδίκτυο. Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από όλα όσα δήλωσε στο Λοιπόν ο 23χρονος πια Πάρης Σκαρτσολιάς.

Έχει γραφτεί για σένα ότι έχεις συγγένεια με τον Χάρη Ρώμα, ότι είσαι ανιψιός του, ισχύει;

Όχι, δεν ισχύει, δεν έχω συγγένεια με τον Χάρη Ρώμα. Αν σου πω τι έχω διαβάσει για μένα, έχει μάθει πράγματα που δεν ήξερα καν… Πάρα πολλά.

Μέσα από το διαδίκτυο κυκλοφόρησεσ ότι είχες μπλέξει με ναρκωτικά…

Ναι, ναι.

Βρισκόσουν σε μια κατάσταση άθλια, ότι ήσουν ετοιμοθάνατος και το χειρότερο που κυκλοφόρησε ήταν ότι πέθανες από ναρκωτικά.

Ναι, φοβερά πράγματα. Ήταν τουλάχιστον αστείο. Ξέρεις τι μου άρεσε; Ότι υπήρχαν και αντριχιαστικές λεπτομέρειες. Ενοχλήθηκα όταν το διάβασα, αλλά από εκεί και πέρα διαψεύδεται σε ένα δευτερόλεπτο αυτό. Με πείραξε πάρα πολύ αυτό με τα ναρκωτικά, γιατί μπορεί να είναι και ταμπέλα που θα σου κολλήσει και θα σου δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή σου. Δεν έγινε, ευτυχώς. Δεν είχα ποτέ καμία επαφή με ναρκωτικά.

Οι γονείς σου πως αντέδρασαν στην είδηση του θανάτου του παιδιού τους μέσα από το διαδίκτυο;

Τότε μέναμε μαζί. Θύμωσαν, κάναμε μια μήνυση κατά αγνώστων, έτσι για να υπάρχει. Δεν περιμέναμε αποτέλεσμα, αλλά το κάναμε για το γαμ@το που λένε. Στενοχωρήθηκαν.

Γιατί δεν βγήκες τότε να διαψεύσεις τις φήμες; 

Δεν θα βγω ποτέ να δικαιολογήσω το προφανές, δεν μου αρέσει.