Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Λύγισε ο Δημήτρης Σταρόβας – Τα δάκρυα στη σκηνή (Video)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκ έχει προκαλέσει η ξαφνική απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο τραγουδοποιός έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (9-09) σε ηλικία 63 ετών έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν είναι βρίσκεται πια ανάμεσα μας.

Ο καλός του φίλος και συνοδοιπόρος, Δημήτρης Σταρόβας αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστεί θέλησε να αφιερώσει τη βραδιά στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και με δάκρυα στα μάτια τον «αποχαιρέτησε».

Η στιγμή αυτή μας έκανε να συγκινηθούμε και ο άλλοτε συνεργάτης του, Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή αυτό τις στιγμές, θέλησε να πει δυο λόγια τόσο για τον χαμό του τραγουδοποιού όσο και για τον καλό του φίλο, Δημήτρη Σταρόβα.

Ανέβασε λοιπόν το εν λόγω βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Instagram κι έγραψε στη λεζάντα:

«Ο Δημήτρης είναι σαν αδερφός μου... έχουμε περάσει και έχουμε ζήσει πολλά πράγματα μαζί, και θα ζήσουμε και άλλα τόσα πρώτα ο Θεός... δεν τον είχα δει ποτέ να κλαίει... και χθες έκλαψε για τον φίλο του τον Λαυρέντη... με έκανες και έκλαψα και εγώ αδερφέ μου... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΑΥΡΕΝΤΗ».

Δείτε το βίντεο

Η κηδεία του τραγουδοποιού θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτέμβριου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του στο Facebook.

Πηγή: www.gossip-tv.gr