Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: H κατάθλιψη και το μεγάλο «ευχαριστώ» στη γυναίκα του (Photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (9-09) ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Μια είδηση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, ανείπωτος είναι ο πόνος και η θλίψη!

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπήρξε ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα στο Ελληνικό πεντάγραμμο και μπορεί ο ίδιος να μη μιλούσε συχνά για την οικογένεια του, ωστόσο ο ίδιος στην τελευταία του συνέντευξη είχε αναφερθεί με τα πιο γλυκά λόγια στη γυναίκα του.

«Χρωστάω στη γυναίκα μου, στην κόρη μου. Τους το είπα κιόλας με το τραγούδι «τόσα χρόνια μια ανάσα». Αυτό λέει το τραγούδι αυτό. Είναι δύσκολο να πεις ευχαριστώ. Το «ευχαριστώ» δεν λέγεται εύκολα. Λες ενδόμυχα «ο άλλος πρέπει να το κάνει για μένα γιατί να μην το κάνει;»

Όχι, δεν είναι έτσι. Όπως και το «συγνώμη» δεν λέγεται εύκολα. Σε πολλούς ανθρώπους χρωστάω. Στον Νταλάρα που ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε με το «Διδυμότειχο μπλουζ» και τη «Σκόνη». Σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί μου, στους παραγωγούς, με τους οποίους δεν έχω πια με όλους καλές σχέσεις, δεν έχει σημασία. Χρωστάω ένα ευχαριστώ», είχε πει ενώ στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας που δεν γνωρίζαμε.

Στην τελευταία του συνέντευξη είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που δεν γνωρίζαμε

«Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ένα πρόβλημα καρδιακό που πλέον το ξεπέρασα. Και ξέρεις, αυτό σου δημιουργεί κατάθλιψη εκ των πραγμάτων. Και μάλιστα η δικιά μου τότε, ήταν μανιοκατάθλιψη. Δεν είναι το ίδιο. Με την μανιοκατάθλιψη αισθάνεσαι ότι είναι κοντά ο θάνατοι Και αυτό σε τρομάζει.

Το ξεπέρασα, έκανα και ό,τι έπρεπε να κάνω για την υγεία μου και το ξεπέρασα. Αλλά μήπως ελέγχεται η κατάθλιψη; Όλος ο κόσμος χάπια παίρνει. Οι περισσότερες μορφές κατάθλιψης έχουν αιτία. Αν κάτσεις και σκεφτείς λίγο, καταλαβαίνεις για ποιο λόγο υπάρχει. Αν δεν έχει λεφτά ο κόσμος να πληρώσει τα έξοδα του, τα χρέη του, παθαίνει κατάθλιψη...».

Πηγή: www.gossip-tv.gr