Τραγουδιστής και πασίγνωστο μοντέλο παντρεύτηκαν στην Κομοτηνή και δεν το πήρε είδηση κανείς! (pics)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο καρμικός έρωτάς τους, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου, οδηγήθηκε στα σκαλιά του Ιερού Ναού Τιμίου Ιωάννη Προδρόμου Νυμφαίας Κομοτηνής, σηματοδοτώντας πλέον την κοινή ζωής τους, και με την ευλογία του Θεού.

Ο τραγουδιστής Χρήστος Καλιατσάς, που μας πρωτοσυστήθηκε μέσα από το X-Factor, ακολουθώντας στη συνέχεια μία λαμπρή πορεία στο πεντάγραμμο, και το πανέμορφο μοντέλο Μαρία Καραπαναγιώτου, με καταγωγή από την Κομοτηνή, ενώθηκαν εις σάρκα μία, έχοντας δίπλα τους, φίλους, συγγενείς, αλλά και τους μοναδικούς κουμπάρους τους, το επιχειρηματικό ζεύγος από την Κύπρο, Παναγιώτη και Δήμητρα Βασιλείου αλλά και τους Σίμο Χιτηρίδη και Γεωργία Βενετίδου.

Ο γάμος τους ήταν ονειρικός, όπως και ο στολισμός, ενώ το ζευγάρι έλαμπε από έρωτα και ευτυχία. Ένας έρωτας που ξεκίνησε το 2009, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε μία αεροπορική πτήση όπου εργαζόταν τότε ως αεροσυνοδός η νύφη, και έμελλε να ανθίσει μερικά χρόνια μετά, όταν ξανά βρέθηκαν στην ίδια παρέα.

Έκτοτε, ο Χρήστος Καλιατσάς και η Μαρία Καραπαναγιώτου, ήταν αχώριστοι, πραγματοποιώντας τα όνειρά τους για την κοινή τους ζωή, που ξεκίνησε και επίσημα από τη Δευτέρα.

Η νύφη απαστράπτουσα μέσα στο λαμπερό νυφικό της, δεν μπορούσε με τίποτα να κρύψει τη συγκίνησή της, όπως και ο γαμπρός.

Το ζευγάρι αναμένεται να κάνει έναν μικρό μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Χρήστου Καλιατσά, που σε λίγες μέρες ολοκληρώνει τις πολύμηνες νυχτερινές εμφανίσεις τους στα «Φεγγάρια» στον Βόλο και ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα του σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά, αλλά και την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, δεν του επιτρέπουν να λείψει περισσότερο.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού:

Πηγή: www.gossip-tv.gr