Φαίη Σκορδά: Η τρυφερή φωτογραφία από το παρελθόν και οι hot εμφανίσεις της με μαγιό (photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αναμφισβήτητα, η Φαίη Σκορδά είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και από τις ελάχιστες άξιες επαγγελματίες του χώρου της.

Η παρουσιάστρια, φέτος επέλεξε να αποτραβηχτεί τελείως από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να ηρεμήσει και να απολαύσει τις στιγμές της με τους δύο γιους της Γιάννη και Δημήτρη οι οποίοι αποτελούν και την απόλυτη προτεραιότητά της.

Η ευτυχισμένη μαμά λοιπόν, αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έφυγε για τις διακοπές της. Και εννοείται πως δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από τα μέρη που της θυμίζουν τα δικά της παιδικά χρόνια.

Από τότε που ήταν και εκείνη μικρό κοριτσάκι περνούσε ξέγνοιαστα καλοκαίρια στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στις Σέρρες ενώ για βουτιές και ηλιοθεραπεία το ραντεβού με τους φίλους της δινόταν στην πανέμορφη Χαλκιδική.

Φέτος, η Φαίη είχε πάνω κάτω τους ίδιους προορισμούς, επιλέγοντας όμως να κάνει και μία μικρή απόδραση στην πανέμορφη Αρχαία Ολυμπία ώστε τα παιδιά να δουν από κοντά τους αρχαιολογικούς χώρους και να αλλάξουν παραστάσεις.

Προσφάτως, ο στενός της φίλος Σάββας, ο οποίος είναι και από τους πιο έμπιστους ανθρώπους της ζωής της με τον οποίο μοιράζεται όλα τα μυστικά της, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μία φωτογραφία από το παρελθόν που ξύπνησε αναμνήσεις.

Το «παρεάκι», οι δυο τους μαζί με την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα η οποία είναι και κουμπάρα της Φαίης Σκορδά, πόζαραν στην εν λόγω φωτογραφίες αμακιγιάριστες και πολύ χαρούμενες κάτω από τον καυτό ήλιο, σε παραλία της Χαλκιδικής, εκεί που συνήθιζαν παλιά να συναντιούνται για να απολαμβάνουν μαζί τα καλοκαίρια τους. Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που αποπνέει πολλή αγάπη και τρυφερότητα.

Όσο για το φετινό καλοκαίρι της Φαίης, αυτό ήταν ακριβώς όπως το είχε ονειρευτεί, μαζί με τους άντρες της ζωής της, τους γιους της. Και εκείνη, πιο ξέγνοιαστη και πιο όμορφη από ποτέ, μας χάρισε μέσα από το Instagram υπέροχες καλοκαιρινές πόζες της με μαγιό, υπενθυμίζοντάς μας πόσο τέλειες αναλογίες έχει και πόσο εντυπωσιακή είναι στην παραλία.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Πηγή: www.gossip-tv.gr