ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΓΑΜΟΣ: Παντρεύτηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης την αγαπημένη του (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γαμπρός ντύθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Κατερίνα Γιώτα. Το ζευγάρι, που είναι αρκετό διάστημα μαζί, ένωσε τις ζωές τους σε μία τελετή που έλαβε χώρα, στον ιερό ναό Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο κέντρο της Αθήνας.

«Είμαστε πολύ καλά με την Κατερίνα, είναι το φως της ζωής μου, είναι η γυναίκα της ζωής μου και αν δεν με σταματήσεις μπορώ να σου λέω χιλιάδες τέτοια. Είμαστε μαζί έναν χρόνο, συγκατοικούμε στο σπίτι μου στον Περισσό, και είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε και να φτιάξουμε μια πολύ όμορφη οικογένεια – πρώτα ο Θεός», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός.

Το ζευγάρι λοιπόν, ένωσε τις ζωές του, ενώπιον Θεού και ανθρώπων και τα τηλεοπτικά συνεργεία παρευρέθηκαν έξω από την εκκλησία για να καλύψουν το γεγονός. Ο γαμπρός Θανάσης Βισκαδουράκης, δήλωσε λίγο πριν έρθει η νύφη: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και μία ιδιαίτερη και ευτυχής στιγμή για εμένα. Είναι μία γυναίκα εξαιρετική, ένα εξαιρετικό πλάσμα και την αγαπώ πολύ».

Ο γάμος έγινε μόλις δύο ημέρες μετά την πρεμιέρα του ηθοποιού με την παράσταση «Caveman». «Με έβαλε σε έναν πολύ γλυκό δρόμο που δεν τον ήξερα και ένιωσα μαζί της πολλά συναισθήματα… Γι’ αυτό παντρευόμαστε». Το μυστήριο τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ενώ εκεί βρέθηκαν οι συγγενείς και λίγοι καλοί τους φίλοι.

Δείτε τις φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν στα social media από τις ετοιμασίες και όσα έγιναν στο γάμο