Δε φαντάζεστε ποια ηθοποιός έκανε βόλτες στη Συγγρού και σε παρακμιακά στέκια!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μέχρι τα 16 της έλεγε κάλαντα! Στη συνέχεια όμως, ανακάλυψε τον κόσμο, ξεκινώντας από την σκοτεινή πλευρά.

Πρόκειται για την Γιούλικα Σκαφιδά η οποία μιλάει στο περιοδικό HELLO και τον Άρη Καβατζίκη και μεταξύ άλλων αναφέρεται σε άγνωστες πτυχές της ζωής της, αλλά και στην σκοτεινή πλευρά του εαυτού της:

«Την πρώτη χρονιά στην Αθήνα, με είχε ιντριγκάρει η παρακμιακή ζωή της και μπήκα στην διαδικασία να την ανακαλύψω, παρακολουθώντας την. Έχω κάνει τρελά πράγματα. Όπως το να κάνω βόλτες στη Συγγρού -γιατί μου φαινόταν απίστευτο άνθρωποι να εκδίδονται- μιλώντας με διάφορους τύπους. Έχω πάει και σε παρακμιακά στέκια. Με φαντάζεσαι στα 18 μου να το κάνω; Εγώ μέχρι τα 16 μου έλεγα κάλαντα! Δεν είναι ότι έκανα άσχημα πράγματα, ανακάλυπτα τον κόσμο, ξεκινώντας από την σκοτεινή πλευρά, αλλά στην ουσία δεν ήταν και τόσο. Σε ένα σκοτεινό σημείο της Αθήνας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φως».

Στη φωτεινή πλευρά τι θα έβαζες;


Δεν ξέρω. Τα βαριέμαι τα πολύ φωτεινά, δεν μου αρέσουν.

Ούτε μια στιγμή;


Βέβαια και έχω. Όμως δεν μου αρέσει το ροζ, το αγαπημένο μου χρώμα είναι το γκρι. Υποθέτω πως μια φωτεινή στιγμή μου είναι τα πρώτα μου χρόνια στην δουλειά, που υπήρχε πολύ φως, φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις, ήταν πρωτόγνωρο.

Γιούλικα Σκαφιδά: «Έχω κάνει βόλτες στη Συγγρού και σε παρακμιακά στέκια»