Σουλτάτος-Λασκαράκη: Οι πρώτες φωτογραφίες τους από το ταξίδι του μέλιτος! (photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη θα θυμούνται για πάντα τις ημέρες που διανύουμε αφού έφυγαν για το ταξίδι του μέλιτος! 

Το ζευγάρι που έκανε κάτω από άκρα μυστικότητα τον θρησκευτικό του γάμο το Πάσχα και συγκεκριμένα στις 29 Απριλίου στην Κρήτη, δύο μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 29 Ιουνίου διοργάνωσε ένα πολύ όμορφο γαμήλιο πάρτι για τους φίλους και τους συγγενείς τους στην πανέμορφη Νάξο.

Και μία εβδομάδα μετά, και συγκεκριμένα χθες Δευτέρα, το ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι έφυγε για το ταξίδι του μέλιτος με προορισμό τη Γαλλία.

Σήμερα (Τρίτη 9 Ιουλίου) τόσο η όμορφη ηθοποίος όσο και ο γνωστός σεφ ανέβασαν τις πρώτες φωτογραφίες τους από την Disneyland, όπου απολαμβάνουν παιχνίδια και φυσικά το υπέροχο χωριό με τους ήρωες της Disney! Και οι δύο δείχνουν -τι άλλο- τρισυευτυχισμένοι και απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή εκεί νιώθοντας και πάλι -για λίγο- παιδιά.

Περισσότερο ενθουσιασμένη από ό,τι ο σύζυγός της, δείχνει στη φωτογραφία η Βάσω Λασκαράκη η οποία φαίνεται πως είχε όνειρο ζωής να βρεθεί στη... χώρα του παραμυθιού, στη Γαλλία.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε σχέση περίπου δύο χρόνια πριν πάρει την απόφαση να ενώσει τη ζωή του και μάλιστα τον πρώτο καιρό τόσο εκείνη όσο και εκείνος έκρυβαν τον έρωτά τους προκειμένου να τον διαφυλάξουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κάποια στιγμή, όμως, αναπόφευκτα έγινε γνωστή η σχέση τους και παρ" όλο που κανένας από τους δύο δεν μίλησε ποτέ γι" αυτήν όλοι γνώριζαν πόσο ερωτευμένοι είναι και πόσο προδιαγεγραμμένη είναι η πορεία τους προς τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πηγή: www.gossip-tv.gr