Επική δήλωση Ελληνίδας ηθοποιού: «Στον δρόμο με χαϊδεύουν ή με μουτζώνουν» (Photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές και γοητευτικές Ελληνίδες.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, αντισυμβατική ως χαρακτήρας πάει κόντρα στα πρότυπα ομορφιές και δηλώνει ότι δεν ανήκει σε εκείνη την κατηγορία γυναικών με που είναι γατούλες, με γόβα, κραγιόν και ψεύτικες βλεφαρίδες.

Όταν τη ρωτά κανείς τι γνώμη θεωρεί πως έχουν οι άλλοι για εκείνη απαντά: «Τι να σου πω; Στον δρόμο με χαϊδεύουν ή με μουτζώνουν».

Ο λόγος για την Μαρία Σολωμού.

«Πιο πολύ από τους άντρες νομίζω ότι με γουστάρουν οι γυναίκες. Το κατάλαβα τώρα που έκανα Instagram και συνειδητοποίησα ότι όλοι αυτοί που με «ακολουθούν» είναι 90% γυναίκες και μόλις ένα 10% άντρες. Επίσης, κατάλαβα ότι ο τύπος γυναίκας που είμαι εγώ δεν θεωρείται ακόμη «political correct».

Δεν είμαστε, όμως, όλες οι γυναίκες γατούλες, με γόβα, κραγιόν και ψεύτικες βλεφαρίδες. Μετά τους Singles, νιώθω ότι πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν μαζί μου. Μάλλον, τους άρεσε το στιλ μου»

Η αλήθεια είναι πως είναι πιο ξεκούραστο το δικό σου στιλ από το να κάθεσαι το πρωί κολλημένη στον καθρέφτη για να βάλεις τη βλεφαρίδα.

«Ξέρεις πόση ώρα μού παίρνει το πρωί να ετοιμαστώ; Τρία λεπτά με το ρολόι. Θα πλύνω το πρόσωπό μου, θα βάλω μια αντηλιακή και θα βγω έξω. Δεν θα φτιάξω μαλλιά, εννοείται.

Τα μαλλιά μου είναι μια ζωή αχτένιστα. Αυτό τελείωσε, είναι δικό μου. Ταυτότητα. Συχνά ακούω ότι πάνε στο κομμωτήριο και ζητάνε «Μαλλιά Σολωμού», λέει η ίδια στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr