Ελένη Μενεγάκη: Ο ύπνος της προκάλεσε αντιδράσεις- Η οργισμένη απάντησή της στο instagram (photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έναν υπνάκο είπε να πάρει η Ελένη Μενεγάκη μετά το φαγητό της σε ταβέρνα, κατά τη διάρκεια των διακοπών της, και οι followers αντέδρασαν. με αποτέλεσμα να κάνουν έξαλλη την παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στη Σχοινούσα, αφού μετά το τέλος της εκπομπής της ξεκίνησε αμέσως τις καλοκαιρινές της διακοπές προκειμένου να ξεκουραστεί και να περάσει όμορφες στιγμές με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια αφού έφαγε θέλησε να ξαπλώσει λιγάκι στο παγκάκι της ταβέρνας και η φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram της «άναψε φωτιές».

Η Ελένη Μενεγάκη όμως δεν τους χαρίστηκε και έτσι η απάντησή της στα σχόλιά τους δεν άργησε να έρθει.

Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά βλέπουμε την παρουσιάστρια του Alpha ν" απαντάει σε τέτοιου είδους αντιδράσεις και μάλιστα με οργισμένο ύφος, αφού τα μηνύματα δεν ήταν καθόλου κολακευτηκά.

«αχ ! Με την καλή κουβέντα στο στόμα ! Μπράβο ! Σε ταβέρνα στο νησί κοιμάμαι ! Μάλλον εκεί που εργάζεσαι εσυ δεν επιτρέπεται ! Κρίμα !!! Καλό καλοκαίρι» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη ενώ ακολούθησε και δεύτερη απάντησή της σε άλλο σχόλιο:

«Είναι πολυτέλεια να κοιμηθείς το μεσημέρι μισή ώρα σ ένα ταβερνάκι σ ένα μικρό νησί της χώρας μας με 40 βαθμούς ??? Δεν νομίζω ... Το αν έχω μεγάλο σπίτι είναι γνωστό , το αν αμοιβομαι καλά από την δουλειά μου κ αυτό είναι γνωστό ! Το να πας για φαγητό σ ένα ταβερνάκι στην Ελλάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο ας κρίνει ο κόσμος ! Οποίος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του κάπου , καλό είναι να το κάνει σε αυτούς που το προκάλεσαν ! Σίγουρα εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς !

Καλό καλοκαίρι με ηρεμία , αγάπη , υγεία και καθαρό μυαλό !»

Δείτε στην gallery που ακολουθεί στα σχόλια των followers της και τις απαντήσεις της:

Πηγή: www.gossip-tv.gr