Στέλλα Μιζεράκη: Δείτε την μετά την επίσκεψη στον πλαστικό – Το πριν και το μετά της! (Photos)


Η Στέλλα Μιζεράκη επισκέφτηκε τον πλαστικό χειρούργο της και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μετά την επίσκεψη.

Η Στέλλα περνά δύσκολα μετά το θάνατο του πρώην αγαπημένου της, Πάνου Ζάρλα. Ο νικητής του Power Of Love 1 άφησε την τελευταία που πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Συγγρού, τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου.

Η Στέλλα γνώρισε τον Πάνο στο Power of love και ερωτεύτηκαν, χώρισαν και παρέμειναν δύο φίλοι.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι της αγάπης είχε πει για το θάνατο του Πάνου: «Μέχρι τώρα και εγώ δεν ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις και τέτοια γεγονότα και εύχομαι κανένας να μην νιώσει αυτό που νιώσαμε εμείς αυτές τις ημέρες. Δεν το πίστεψα και δεν θυμάμαι πόσες φορές πήρα πίσω τηλέφωνο μέχρι να το πιστέψω, να το επιβεβαιώσω, είχα πάθει ένα σοκ. Δεν μου έχει ξανά τύχει τέτοιο αιφνίδιο περιστατικό χωρίς να το περιμένω. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου κανένας να μην νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα, την απώλεια ενός δικό του κοντινού του ανθρώπου. Είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Και εμείς και οι οικογένειες μας. Για αυτό στεναχωρήθηκαν και οι δικοί μου και προφανώς και οι δικοί του άνθρωποι και για αυτό ήρθαν στην Μυτιλήνη στην κηδεία όλη μου η οικογένεια. Οτιδήποτε και να κάνεις μπροστά σε αυτό το γεγονός είναι λίγο και είμαστε αδύναμοι μπροστά σε τέτοια γεγονότα, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό και δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο…».

Η Στέλλα Μιζεράκη προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και επισκέφτηκε τον πλαστικό χειρουργό. Τι αισθητική επέμβαση έκανε; Ποια διαφορά είδαμε μετά την επίσκεψή της στον πλαστικό Αριστομένη Γιαννόπουλο, όπου εκτός από ένας επιτυχημένος πλαστικός χειρούργος είναι και σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου;

Δείτε την gallery που ακολουθεί!

Πηγή: www.gossip-tv.gr