Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η μεγάλη αγωνία λίγο πριν τη γέννηση της κόρης της (Photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Δούκισσα Νομικού διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και περιμένει την κορούλα της.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της και αποκάλυψε την μεγάλη αγωνία που έχει πριν γίνει για δεύτερη φορά μαμά!

Η Δούκισσα τόνισε: «Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, η κάθε μανούλα είναι διαφορετική. Εγώ ήμουν διαφορετική την πρώτη φορά… Τώρα είμαι πιο έτοιμη, πιο ήρεμη, πιο κατασταλαγμένη, πιο… μαμά!».

Σε τι φάση βρίσκεσαι στη ζωή σου;

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ανυπόμονη ταυτόχρονα. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω την κόρη μου, να τη γνωρίσει και ο Σάββας. Θέλω πάρα πολύ να δω πώς θα αντιδράσει, πώς θα την υποδεχτεί. Αυτή είναι η μόνη μου αγωνία σε αυτή την εγκυμοσύνη, η υποδοχή του νέου μέλους της οικογένειάς μας και η συνύπαρξή του με το γιο μας» αποκάλυψε στο περιοδικό Celebrity.

Περίμενες ότι η ζωή θα σου τα έφερνε τόσο όμορφα, ότι σε σχετικά μικρή ηλικία θα γνώριζες τον άνθρωπό σου και θα φτιάχνατε την οικογένειά σας;

Ναι, είχα εμπιστοσύνη στη ζωή. Ήξερα πως υπάρχει αυτός ο «ένας», που θα με αγαπήσει και θα τον αγαπήσω χωρίς όρια, αλλά με ουσία, αλήθεια και ανιδιοτέλεια. Το είδα να συμβαίνει με τους γονείς μου, οι οποίοι είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί και ευτυχισμένοι. Άρα ήξερα ότι υπάρχει ο τέλειος έρωτας, ήλπιζα να τον βρω – και τον βρήκα!

Ποια είναι η πιο όμορφη στιγμή της μητρότητας;

Η στιγμή του τοκετού. Γέννησα φυσιολογικά και, δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν τέλεια. Χάρη στο γιατρό μου, τον Πέτρο Νικολαΐδη, και τη μαία μου, την κυρία Παλληκαρά, είχα μια υπέροχη εμπειρία, με βοήθησαν να γίνουν όλα εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα. Και το σημαντικότερο, η παρουσία του Δημήτρη δίπλα μου με γέμιζε δύναμη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr