ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ! Δείτε τη ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ αλλαγή της Αριέττας Μουτούση (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για τις ανάγκες του νέου της ρόλου η κόρη της Νόνικας Γαληνέα, Αριέττα Μουτούση άλλαξε τα μαλλιά της από ξανθά σε ένα περίεργο όμπρε και σε συνέντευξή της στο Οκ μίλησε γι’αυτη την αλλαγή που ακόμα και την ίδια την σοκάρει κάποιες φορές.

«Τόσα χρόνια τα έβαφα ξανθά. Αφορμή πάλι ήταν ένας ρόλος που είχα με σκηνοθέτιδα ξανά τη Σκότη. Το ξανθό με φωτίζει. Και ειδικά στην τηλεόραση είναι αβανταδόρικο χρώμα, οπότε το κράτησα. Τώρα που βλέπω τη νέα εικόνα μου, έχω ένα περίεργο συναίσθημα. Πολλές φορές αναρωτιέμαι: «Αυτή είμαι;». Καμιά φορά σοκάρομαι. Αν μου ζητηθεί, θα τα ξαναβάψω. Δεν είναι μόνο εξωτερική η αλλαγή. Όντως, φαίνομαι μεγαλύτερη. Ή μάλλον, φαίνομαι στην ηλικία μου, γιατί με τα βαμμένα μαλλιά φαίνεσαι μικρότερη. Το απέξω δεν έχει τόσο σημασία όσο το μέσα. Έχω την εντύπωση πως μπορώντας να αφήσω την εικόνα μου έτσι, έχω επιτέλους συμφιλιωθεί με αυτό που είμαι. Είμαι ευγνώμων που έχω αλλάξει, γιατί, αν δεν είχα αλλάξει, μάλλον δεν θα ζούσα»

Όσον αφορά την εικόνα της σε σχέση με το χρόνο που περνάει η ηθοποιός αποκάλυψε: «Η ζωή μου είναι όλο και πιο καλή, γεμάτη δώρα και χαρές. Όσο μεγαλώνεις, ηρεμείς και δέχεσαι τα πράγματα όπως έρχονται. Δεν προσπαθείς να πας κόντρα. Είναι πόνος να προσπαθείς να δείχνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι».

Αριέττα Μουτούση: Όσα είπε για τη σχέση της μητέρας της με τον Αλέκο Αλεξανδράκη