Σάκης Ρουβάς: Θα λιώσετε με την έκπληξη των παιδιών του – Η συγκίνηση του τραγουδιστή (Video)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θα λιώσετε! Τα παιδιά του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη έκαναν μία υπέροχη έκπληξη στον μπαμπά τους ανήμερα της γιορτής του πατέρα και φυσικά η μαμά την κατέγραψε!

Η «γιορτή του πατέρα» είναι η παγκόσμια γιορτή που τιμούμε τους μπαμπάδες όλου του κόσμου. Είναι κινητή γιορτή όπως και η γιορτή της μητέρας. Φυσικά τους γονείς μας τους τιμάμε και τους αγαπάμε κάθε μέρα του χρόνου αλλά οι παγκόσμιες ημέρες αυτές μας δίνουν τη ευκαιρία να τους πούμε και να τους δείξουμε για μία ακόμα φορά πόσο τους αγαπάμε!

Έτσι και τα παιδιά του Σάκη του ετοίμασαν μία έκπληξη που έκανε τον τραγουδιστή αρχικά να σαστίσει και στη συνέχεια να συγκινηθεί. Τα παιδιά του.

Η οικογένεια Ρουβά απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές λόγω του Τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Ο Σάκης και η Κάτια σε μία ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις τους, περνούν όμορφες στιγμές με τα αγγελούδια τους, κάνουν τις βουτιές τους και όπως θα δείτε ο Σάκης είναι ο σεφ της οικογένειας. Χθες λοιπόν το μεσημέρι και με αφορμή την γιορτή του πατέρα, τα παιδιά του του έκαναν μία έκπληξη και η περήφανη μανούλα, που το γνώριζε την κατέγραψε με το κινητό της.

Δείτε την έκπληξη που ετοίμασαν τα παιδιά του Σάκη και θα λιώσετε!

Πηγή: www.gossip-tv.gr