Μενεγάκη: Η απάντηση για τον γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο

ΗΕλένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα και τα πρώτα της λόγια ήταν: «Μπορεί να ζήσαμε αλλαγές, κάποια γεγονότα ήρθαν λίγο ξαφνικά, προσαρμοστήκαμε, αλλά είμαστε εδώ να κάνουμε τη γνωστή παρέα, που περισσότερο από ποτέ κι εμείς την έχουμε ανάγκη κι εσείς το ίδιο».

Η παρουσιάστρια απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τις τελευταίες φήμες που κυκλοφόρησαν περί γάμου με τον Ματέο Παντζόπουλο. Σύμφωνα με τις φήμες λίγο πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της Μαρίνα, τον περασμένο Μάρτιο, παντρεύτηκε μυστικά τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο στην Άνδρο. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι δεν τελούνται θρησκευτικοί γάμοι στη διάρκεια της Σαρακοστής.

Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν αποκλείει το ζευγάρι να έχει ενωθεί με τα δεσμά του γάμου κάποια άλλη ημερομηνία σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ. Άλλωστε, ο ηγούμενος Ευδόκιμος της Μονής Παναχράντου της Άνδρου είχε επιβεβαιώσει τον αρραβώνα τους, ενώ τον τελευταίο καιρό η Ελένη Μενεγάκη δεν αποχωρίζεται το μονόπετρο δαχτυλίδι της, το οποίο φορούσε και στην πρεμιέρα της.

Πηγή: gossiptv