Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η αποκάλυψη για την Eurovision και η αλλαγή που έκανε στη ζωή του (video)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μια σπάνια και απολαυστική συνέντευξή στον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή «Για την παρέα».

Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια, κάνουν παρέα και έχουν κάνει αρκετές φορές μαζί διακοπές, όπως εξήγησε ο παρουσιαστής.

Ο τραγουδιστής σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αναφέρθηκε στην οικογένειά του, αποκάλυψε γιατί δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις

«Με την αδελφή μου είχαμε τυπική σχέση και δεν είμασταν σαν οικογένεια προοδευτική, με την έννοια ότι ο πατέρας μιλάει στον γιο και η μητέρα στην κόρη» δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και τόνισε ότι οι Κύπριοι με τους Έλληνες έχουν τις ίδιες συνήθειες και σαν κουλτούρες δεν διαφέρουν.

Γιατί δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις;

«Η τηλεόραση δεν είναι ταυτόσημη με την δουλειά μας που είναι το τραγούδι, Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη του τραγουδιστή να βρίσκεται στην τηλεόραση, για να μιλήσει για τη δουλειά του, αφού πρέπει να το κάνει και εκτός» είπε ο τραγουδιστής για το γεγονός ότι δεν δίνει συχνά τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στη Eurovision λέγοντας: «Εκείνη την ημέρα έκανα υπερπροσπάθεια, αφού το άγχος ήταν μεγάλο. Θεωρώ ότι η Eurovision ανεβαίνει πολύ ψηλά. Βλέποντας τώρα όλα αυτά, πιστεύω ότι δεν θα μπορώ να σταθώ εκεί» και εξήγησε το γιατί.

Τέλος, αναφέρθηκε στην καλοκαιρινή του περιοδεία, την οποία έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια και του αρέσει πάρα πολύ, αφού έχει την ευκαιρία να βρίσκεται κοντά στους θαυμαστές του σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr