Αποκλειστικό: Μάθαμε πού και πότε παντρεύονται Χατζίδου-Παύλου! Όλες οι λεπτομέρειες (photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Από τις ημέρες του Πάσχα γνωρίζουμε ότι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πρόκειται να παντρευτούν, και τώρα μάθαμε και τις λεπτομέρειες! 

Ο γνωστός personal trainer και αθλητής και η όμορφη τραγουδίστρια περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, όμως στο μεταξύ ετοιμάζουν και τον πολιτικό τους γάμο που κάνουν άμεσα για γραφειοκρατικούς λόγους.

Κάτι που κάνουν όλα τα ζευγάρια σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι δύο ερωτευμένοι σκοπεύουν να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο όμως όχι τώρα. Θέλουν πρώτα να υποδεχτούν όπως ονειρεύονται την κόρη τους και ύστερα από λίγο καιρό θα παντρευτούν και ενώπιον Θεού.

Προς το παρόν κάνουν τις ετοιμασίες τους για τον πολιτικό γάμο τους που όπως μάθαμε θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Η Ελένη Χατζίδου διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και όλα βαίνουν καλώς, με την ίδια να προσέχει πολύ τη διατροφή της αλλά συγχρόνως και τη σιλουέτα της προκειμένου να μην γεννήσει με αρκετά παραπανίσια κιλά. Κάτι που φροντίζει και ο σύντροφός της ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Δείτε στην παρακάτω gallery όλες τις λεπτομέρειες του πολιτικού γάμου του ζευγαριού.

Πηγή: www.gossip-tv.gr