Συγκλονίζει η Ρίκα Διαλυνά δυο χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της: «Ήταν μη αναστρέψιμο» (Photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονίζει η Ρίκα Διαλυνά.

Πριν από δυο χρόνια η αγαπημένη μας ηθοποιός έχασε τον άντρα της, ο θάνατός του ήταν για εκείνη το πιο τραγικό και θλιβερό συμβάν που έχει βιώσει καθώς ακόμη και σήμερα μιλά για εκείνη τη μαύρη περίοδο της ζωής της.

«Πρόσφατα βγήκα από μία μαύρη περίοδο. Συννεφιασμένη και μουντή. Πριν από δύο χρόνια έχασα τον άντρα μου, τον Νίκο. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Ήταν στο νοσοκομείο ένα μήνα και οι γιατροί μάς είχαν πει να αρχίσουμε να το παίρνουμε απόφαση. Ήταν μη αναστρέψιμο. Ωστόσο, όταν βγήκαμε και πήγαμε σπίτι, ίσως με την αγάπη μας, εκείνος “ζωντάνεψε”.

Τελικά, όμως, κανείς δεν γλιτώνει από τον θάνατο. Εγώ έπεσα σε βαρύ πένθος. Δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι μου. Μετακόμισα μόνιμα πια στην Κρήτη από όπου και κατάγομαι. Στο Ηράκλειο. Κάθε μέρα έβλεπα τη θάλασσα και δεν μιλούσα. Άκουγα μόνο τη σιωπή. Μεγάλο πράγμα η σιωπή.

Και από μία δραστήρια γυναίκα που ήμουν, κάνοντας θέατρο, ζωγραφίζοντας, γράφοντας βιβλία, έγινα μία γυναίκα που δεν έκανε τίποτα όλη την ημέρα. Δεν έβγαινα από το σπίτι, δεν ήθελα να βλέπω κανέναν. Με τη βοήθεια της κόρης μου και των δικών μου ανθρώπων συνήλθα κάπως, τώρα τελευταία, και ξεκίνησα να γράφω δειλά-δειλά το νέο μου βιβλίο. Και ζωγραφίζω πού και πού.

Όμως, όσο περνούν τα χρόνια ξαναγυρίζω στο ίδιο αναπάντητο ερώτημα που είχα στα παιδικά μου χρόνια. Θυμάμαι, έλεγα στη μάνα μου: “Μαμά, τι είναι το για πάντα; Πόσο κρατάει; Δεν τελειώνει ποτέ;”. Όταν είσαι μικρός δεν σκέφτεσαι ποτέ τον θάνατο. Δεν πιστεύεις ότι θα σε χωρίσει από αυτούς που αγαπάς.

Ίσως το “για πάντα” να μην υπάρχει, ίσως να χωράει σε στιγμές. Ο θεός ξέρει. Πάντως, σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Σιγά-σιγά συνέρχομαι και συμβιβάζομαι με την απώλεια και το γεγονός ότι το κενό θα μένει πάντα εκεί…», εξομολογείται η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Πηγή: www.gossip-tv.gr