Ανατριχιαστική περιγραφή- Η στιγμή που η Μαστροκώστα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο (Vid)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Περιέγραψε τη στιγμή που η Γωγώ Μαστροκώστα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο και συγκλόνισε την ομάδα του Πρωινού!

Η Γωγώ Μαστροκώστα εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» ότι έμαθε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού μόλις τρεις ημέρες αφ’ ότου είχε φέρει στον κόσμο την κορούλα της. Υπογράμμισε ότι: «Σε όλη την περιπέτεια της υγείας μου ο Τραϊανός ήταν στο πλευρό μου»!

Ο Άρης Καβατζίκης με αφορμή την συγκλονιστική εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη, θυμήθηκε την βραδιά που ανακοίνωσε την περιπέτεια υγείας της!

Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι ήταν την βραδιά που την βράβευσαν «Γυναίκα της χρονιάς» και τότε εξομολογήθηκε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ο Άρης είπε: «Θυμάμαι ήταν το 2010 με 2011 όταν πήρε την απόφαση να μιλήσει για πρώτη φορά, γιατί η Γωγώ αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια την περιπέτειά της , στα βραβεία Life and Style «Γυναίκες της χρονιάς»… Εκείνη τη βραδιά ήμουν εκεί, στα πλάνα που βλέπουμε από τότε, παιδιά μου έχει σηκωθεί η τρίχα και τώρα, οι δημοσιογράφοι ορμούν πάνω τους για να μιλήσει και… βγαίνει έξω και ο φύλακας άγγελός της την βάζει στην αγκαλιά του και την φυγαδεύει… Ξέρετε τι έκανε η Γωγώ τότε;»!

Δείτε την συγκλονιστική αποκάλυψη στο παρακάτω βίντεο!

Πηγή: www.gossip-tv.gr