Γωγώ Μαστοκώστα: Η περιπέτειά της με τον καρκίνο και η στήριξη του συζύγου της (video)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Γωγώ Μαστροκώστα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της με τον καρκίνο.

Η Γωγώ Μαστροκώστα εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι έμαθε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού μόλις τρεις ημέρες αφότου είχε φέρει στον κόσμο την κορούλα της. Μάλιστα, περιέγραψε ότι της ήταν πολύ δύσκολο να κατέβει κάτω μετά τη γέννα της, ξέροντας ότι πάσχει και θα πρέπει να είναι χαμογελαστή και στην εντέλεια λόγω των φωτογράφων.

Η Γωγώ δήλωσε ότι προσπαθεί με τον τρόπο της να βοηθά τις γυναίκες που της απευθύνονται και βρίσκονται σε ανάλογη θέση, ενώ αποκάλυψε ότι στην αρχή είχε ψηλαφίσει κάτι στο στήθος της, όμως ο πρώτος γιατρός που επισκέφθηκε δεν της έκανε μαστογραφία, βασιζόμενος μόνο στο ιστορικό της. Έτσι, έκανε εξέταση και της είπαν ότι δεν έχει κάτι και αποχώρησε, όμως μετέπειτα της ανακοινώθηκε ότι πάσχει και χλώμιασε.

Η ίδια τόνισε: «Το ότι δεν τρελάθηκα είμαι πολύ τυχερή… Aυτό που δεν μπορούσα να ισορροπήσω μέσα μου ήταν το timing, γιατί στη μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου έρχεται αυτό και δεν μπορούσα να ισορροπήσω».

Η ίδια ανέφερε ότι ξεκίνησε αμέσως θεραπείες, ενώ ανέφερε ότι ο σύζυγός της Τραϊανός Δέλλας δήλωνε ότι έπαιρνε δύναμη από εκείνη.

Εκείνη την περίοδο, όπως εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα, έκλαιγε όχι για εκείνη αλλά για αυτό που θεωρούσε ότι είχε προκαλέσει στην οικογένειά της και τον άντρα της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr