H Γκέλυ Γαβριήλ που έκανε πάταγο την εποχή των '90s εξήγησε γιατί εξαφανίστηκε (photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H Γκέλυ Γαβριήλ έχει υπάρξει το απόλυ σεξ σύμπολ, όμως βίωσε δυσκολίες που την ώθησαν να αποτραβηχτεί.

Η ίδια, σε συνέντευξή της, αποκάλυψε τους λόγους και συγκινεί.

Έζησες την πιο όμορφη και πιο δύσκολη δεκαετία τον κινηματογράφου και της βιντεοκασέτας. Τι θυμάσαι από όλο αυτό; Τι σου άφησε;

Δύσκολη λόγω συνθηκών. Δεν προλαβαίναμε τις δουλειές. Έπρεπε να αλλάζουμε στο δρόμο και στα αυτοκίνητα. Αλλά αν ξαναγύριζε ο χρόνος πίσω αυτό θα ήθελα γιατί περνούσαμε πάρα πολύ ωραία με χαβαλέ και πλάκα δεν δυσανασχετούσαμε με τις δυσκολίες.

Σε φόβισε ποτέ ο χρόνος που περνάει; .

Όχι ποτέ. Την κάθε μου ώρα και στιγμή τη ζω τόσο έντονα με πράγματα και ανθρώπους που αγαπώ.

Έρχεται η στιγμή που τα αφήνεις όλα πίσω. Γιατί χάνεσαι από το χώρο;

Έχασα τον πατέρα μου το 93, πολύ σκληρό για μένα ακόμη και σήμερα. Ήταν η στιγμή που έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Έφτασα στο σημείο να θέλω να πάω να τον βρω. Με βοήθησαν πολύ ο Αντρέας Μπάρκουλης και ο Χρήστος Νομικός γιατί εκείνο το διάστημα είχαμε καθημερινά γυρίσματα για την σειρά «Το γαλάζιο διαμάντι» και μου μιλούσαν και με βοηθούσαν να μην χαθώ μέσα σε όλο αυτό.

Μετά έρχεται η στιγμή που αρρωσταίνει η μαμά μου, είχαμε μείνει οι δυο μας και την είχα πάρει κοντά μου, την κρατούσα με νύχια και με δόντια να μην φύγει από την ζωή αλλά δεν τα κατάφερα, το 2001 έφυγε. Δευτέρα έφυγε η μαμά μου, Τετάρτη ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος.

Ο άντρας της ζωής σου; Ο γιος σου;

Ναιιιι!! Τώρα ο Σωκράτης μου είναι 17 χρονών και είναι ο άντρας της ζωής μου. Αγαπώ τον άντρα μου τον Γιάννη πολύ γιατί μου χάρισε αυτό το παιδί. Είναι όλη μου η ζωή!

Ο άντρας σου πώς μπαίνει στην ζωή σου;

Ο Γιάννης μπήκε στη ζωή μου πολύ περίεργα αλλά μπήκε για να μείνει.

Πώς κρατάς τον γάμο σον σε μια εποχή τόσο δύσκολη για τα ζευγάρια;

Είστε μαζί αρκετά χρόνια και συνεχίζετε με αγάπη. Με την θρησκεία και τον σεβασμό μπορεί να κρατηθεί. Ευτυχώς δεν είμαι μέσα στη μόδα, λυπάμαι για αυτούς που είναι, δεν μου αρέσει που δηλώνουν όλοι άθεοι. Δεν με ενοχλεί που είναι άθεοι, τους σέβομαι, με ενοχλεί που το λένε.

Πιστεύω πάρα πολύ και είμαι ευλογημένη που πιστεύει και ο Γιάννης. Η εκκλησία μας η θρησκεία μας έχει τόση δύναμη που βοηθάει τα ζευγάρια ακόμη και οτα δύσκολα. Πιστεύω πως ο θεός είναι υπαρκτός, η Παναγία είναι υπαρκτή, είναι υπαρκτοί όλοι οι άγιοι μας, σε έναν τόπο υπαρκτό που λέγεται Ελλαδάρα.

Πηγή: Χαί