Eurovision 2019: Η μεγάλη ανατροπή στα προγνωστικά! Δείτε ποια θέση καταλαμβάνει Ελλάδα και Κύπρος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Eurovision 2019: Μόλις λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του Α" Ημιτελικού της Γιουροβίζιον απόψε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, τα στοιχηματικά σάιτς φέρνουν τη μεγάλη ανατροπή για Ελλάδα και Κύπρο με την Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα να... τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση! 

Και ενώ στον χώρο διεξαγωγής της φετινής Eurovision στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ επικρατεί αναβρασμός, τα στοιχηματικά γραφεία και sites φέρνουν τη μεγάλη ανατροπή! Μάλιστα, κατατάσσουν Ελλάδα και Κύπρο στους πίνακες των χωρών που πρόκειται να προκριθούν απόψε το βράδυ για τον τελικό σε πολύ υψηλές θέσεις.

Κάτι που σημαίνει ότι οι eurofans έχουν λατρέψει τόσο το τραγούδι Better Love της "δικής μας" Κατερίνας Ντούσκα, όσο και το Replay της Τάμτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνίδα ερμηνεύτρια όπως και η Τάμτα για την Κύπρο, συμμετείχαν χθες το βράδυ μέχρι αργά στην πρόβα τζενεράλε όλων των χωρών προκειμένου να σιγουρευτούν ότι όλα, τόσο από τεχνικής άποψης όσο και από φωνητικά αλλά και σκηνοθεσία, έχουν πάει όπως ακριβώς θέλουν να τα παρουσιάσουν απόψε το βράδυ στο ευρωπαϊκό κοινό.

Δείτε στην παρακάτω gallery τον πίνακα των τελευταίων προγνωστικών των εταιριών στοιχημάτων αλλά και σε ποιες θέσεις κατατάσσουν Ελλάδα και Κύπρο για πρόκριση στον τελικό...

Πηγή: www.gossip-tv.gr