Γιώργος Μαζωνάκης: Εσύ ξέρεις πόσο χρονών είναι; Εμείς μάθαμε και πάθαμε σοκ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φέτος τον απολαύσαμε σε έναν ρόλο – έκπληξη!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στο YFSF ήταν πραγματική αποκάλυψη!

Εννοείται ότι ξεχώρισε με τα απίθανα κοστούμια του στην κριτική επιτροπή, τα εύστοχα σχόλια του αλλά και το αστείρευτο χιούμορ του που έπλεκε ατάκα στην ατάκα.

Ήταν μια ευκαιρία να τον γνωρίζουμε καλύτερα τόσο εμείς όσο και το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο πιστό κάθε Κυριακή λαχταρούσε και να τον δει και να τον ακούσει. Κι όσο κανείς τον κοιτά προσπαθεί να μαντέψει την ηλικία του και όταν την μαθαίνεις… λες… δεν μπορεί!

Σπάνια δίνει συνεντεύξεις όμως πρόσφατα μίλησε στο περιοδικό People και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν έδωσα αφορμή να ασχοληθούν με την προσωπική μου ζωή. Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που απασχολούν τα media με τη ζωή τους και τα προσωπικά τους . Τα βαριέμαι αυτά. Δεν με αφορά όλη αυτή η παραφιλολογία. Πέρα, όμως, από αυτό, η δική μου πορεία είναι στηριγμένη στο ρεπερτόριο, στις εμφανίσεις, στις ενορχηστρώσεις μου, στην καλλιτεχνική μου διαδρομή, στη μουσική μου και όχι στην προσωπική μου ζωή. Σε αυτά που λέω, πράττω, υποστηρίζω και επικοινωνώ. Οι άνθρωποι είμαστε πολύπλευροι και όσο μεγαλώνω αναζητώ κι επικεντρώνομαι στην ουσία. Η ζωή για όλους μας είναι ένας διαρκής αγώνας με τον εαυτό μας. Με έχω μάθει, με έχω ανακαλύψει και μέσα από την πορεία μου ως καλλιτέχνη».

Δες στη gallery που ακολουθεί πόσο χρονών είναι

Πηγή: www.gossip-tv.gr