Αυτό το διαζύγιο στην ελληνική showbiz δεν το περίμενε κανείς! (photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όλοι μιλούσαν για έναν μεγάλο έρωτα, για μία μεγάλη αγάπη που θα έμεναν ανεξίτηλα στο πέρασμα των χρόνων γιατί αυτή η σχέση είχε γερές βάσεις.

Όσοι τους έβλεπαν μαζί πίστευαν πως οι δυο τους θα ζήσουν αυτό το «για πάντα» που είναι τόσο σπάνιο στις μέρες μας. Να, όμως, που τελικά, το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν υπήρξε η εξαίρεση στον κανόνα που θέλει, σύμφωνα με τα στατιστικά, τα σημερινά ζευγάρια να φτάνουν στο διαζύγιο.

Μπορεί να αγάπησαν πολύ ο ένας τον άλλον, μπορεί σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση να συμπεριφέρονταν σαν… σχολιαρόπαιδα που ζούσαν τον παράφορο εφηβικό έρωτά τους, όμως τελευταία η κατάσταση ανάμεσά τους δεν ήταν όπως παλιά.

Κανείς ακόμα δεν έχει καταλάβει τι μεσολάβησε και ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό. Γι’ αυτό, άλλωστε, η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ακριβώς επειδή κάθε φορά που καλούνταν να μιλήσουν ο ένας για τον άλλον, μόνο γλυκές κουβέντες είχαν να πουν.

Όπως αποδείχτηκε, όμως, τίποτα δεν ήταν όπως φαινόταν. Ήρθαν αντιμέτωποι με την πικρή αλήθεια του χωρισμού, πήραν τις αποφάσεις τους και απλά τις ανακοίνωσαν στους οικείους τους ώστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους και οι ίδιοι να δώσουν τέλος σε έναν μεγάλο έρωτα και σε έναν γάμο που κράτησε μόνο λίγα χρόνια.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιους πρόκειται αλλά και πώς από τον απόλυτο έρωτα και την μεγάλη ευτυχία, έφτασαν να παίρνουν τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα διαζύγιο!

Πηγή: www.gossip-tv.gr